Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale geçilmez” sözü tarihe kazındı

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz,
“Çanakkale geçilmez” sözü tarihe kazındı

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Tutulmaz, dünya tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart tarihinin vatan topraklarını savunmak ve korumak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen aziz şehitlerin anılması bakımından önemli ve anlamlı bir gün olduğunu vurguladı. Tutulmaz, “Çanakkale bir milletin verdiği mücadeleyle, ‘Çanakkale geçilmez’ sözünü tarihe kazıyarak tarihin akışını değiştirdiği bir zaferdir” dedi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çanakkale Deniz Zaferi ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Toprağın her zerresinin şehit kanı ile sulandığı, bir toplumun millete dönüştüğü 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şehitlerimizin aziz hatırası, bugün de millet olma şuurumuzu canlı tutan en büyük ilham kaynağı olmaya devam etmektedir. Çanakkale’de, Kocatepe’de Dumlupınar’da, Sakarya’da, bugün ülkemizin dört köşesinde ve Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı’nda görevlerini ifa ederken şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhunuz şad olsun” dedi.
AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, CHP Milletvekili Burcu Köksal, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, ATSO Meclis Başkanı Dr. Sıtkı Merdivenci ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATB Başkanı Mehmet Mühsürler de 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle mesaj yayınladı.