Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale Milletin Vatan Müdafaasındaki Kararlılığın Teminatıdır”

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Çanakkale Zaferinin, Türk Milletinin geçmişinde olduğu gibi her zaman aynı kararlılıkla vatanını müdafaa edeceğinin en büyük teminatı olduğunu vurguladı.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr.

Afyonkarahisar Valiliği’nce, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla iftar daveti verildi. Davette il protokol üyeleri şehit aileleri, gaziler ve aileleriyle birlikte iftar yaptılar.

PROGRAMA GENİŞ KATILIM GÖZLENDİ

Afyonkarahisar Valilği’nin düzenlediği iftar programına; Afyon Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. Burcu Köksal, Av. Hakan Şeref Olgun, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, adli, idari yargı mensupları, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Yusuf Aytaç Hürkal, askeri ve mülki erkân, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldılar.

“Çanakkale Milletin Vatan Müdafasındaki Kararlılığın Teminatıdır”

“ÇANAKKALE ZAFERİ VATAN MÜDAAFASININ TEMİNATIDIR”

Programda konuşan Vali Yiğitbaşı, şunları kaydetti: “Çanakkale’den Büyük Taarruz’a, oradan Cumhuriyet’e ve bugün Cumhuriyet’in 101’nci yılına uzanan meşakkatli ancak onurlu yolun en başında adeta bir meşale görevi gören Çanakkale Zaferi, milletimizin geçmişinde olduğu gibi her zaman aynı kararlılıkla vatanını müdafaa edeceğinin en büyük teminatıdır.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti