Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cansuyu ilk ilçe temsilciliğini Sandıklı’ya açmayı planlıyor

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma
Cansuyu ilk ilçe temsilciliğini Sandıklı’ya açmayı planlıyor

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Av. Mehmet Demir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ve çalışanlarını ziyaret etti. Demir ziyaret sırasında dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
“11 SENEDİR GÖREVDEYİZ”
Dernek İl Temsilcisi Av. Mehmet Demir, Şırnak’ta helikopter kazasında hayatını kaybeden 13 askere Allah’tan rahmet, mübarek Ramazan-ı Şerif ayının da hayırlara vesile olmasını diledi. Ramazan’ın bereket, mağfiret ve af ayı olduğunu belirten Demir; “Ramazan ayının hepimiz için bereketli olmasını diliyorum. Sağ olsunlar Afyonlu hayırseverlerimiz Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak bize güvenerek desteklediler. Onların bu güvenlerini sarsmamak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Biz 11 senedir bu işi yapıyoruz” dedi.
YARDIMLAR AY SONU
 İVME KAZANACAK
Bu yıl için 250 çift ayakkabı verildiğini, 433 kilogram un dağıtıldığını, çocuk bezi, gıda kolisi dağıtımları yapıldığını bildiren Demir; “Yardım çalışmalarımız 12 aylık periyotta sürekli devam ediyor. Bu çizgide sürdürdüğümüz yardımlarımız Ramazan ayının sonuna doğru daha da artacak. Yardım kolilerimiz içerisinde ağırlıklı olarak kuru bakliyat ve bozulmayacak şeyler var. Afyonkarahisar için çalışmalarımız böyle” diye konuştu.
YETİM ÇALIŞMALARI ÖNDE
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Merkezi’nce yürütülen çalışmalarda Afrika da yoğun bir çalışma yürütüldüğünü belirten Demir şöyle konuştu: “Afrika da derneğimiz yoğun bir çalışma yürütüyor. Orada su kuyuları açılıyor. Yine orada canlı hayvan teslimi yapılıyor. Camii yaptırma ve genelde kurban çalışmaları var. En önemli çalışmaların başında dünyayı kapsayan yetim çalışmalarıdır. Yaklaşık dünya da 40-50 bin civarında ihtiyaç sahibi yetim var. Dünya da Ramazan ayının 15’nci günü Dünya Yetim Günü. Derneğimizin bugüne özel bir program tasarrufu olabilir. Çünkü derneğimizin yetimlere karşı özel bir hassasiyeti var.”
İLK İLÇE OLARAK
SANDIKLI DÜŞÜNÜLÜYOR
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliğinin aktiviteleriyle iyi durumda olduğunu belirten Mehmet Demir, ilk ilçe temsilciliğinin Sandıklı’ya verileceğini açıkladı. Demir sözlerine şöyle devam etti: “Derneğimizin 81 ilde temsilciliği mevcut. Bunun yanında büyük ilçelerde temsilcilik kurulması düşünülüyor. İlimizin büyük ilçesi Sandıklı’da ilk ilçe temsilciliğini açmayı planlıyoruz. Daha sonra diğer ilçelerde de durum ona göre devam edecek” Ziyarette Cansıyı Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Ayvaz, Mevlüt Yolal, Emre Akseki’de hazır bulundu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti