Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cansuyu, yardımda kendisiyle yarışıyor – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu İl Temsilciliği, haftalık
Cansuyu, yardımda kendisiyle yarışıyor

Cansuyu İl Temsilciliği, haftalık İstişare Heyeti toplantısını gerçekleştirdi. İl Temsilcisi Mehmet Demir başkanlığında yapılan toplantıda; “hafta içerisinde dernek olarak yapılan çalışmalar” değerlendirildi.
Yapılan İstişare Heyeti Toplantısında hazır bulunan İl Temsilcisi ve Yardımcısı, Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı, Tanıtım Komisyonu Başkanı, Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı, Tahkikat Komisyonu Başkanı; alanlarını ilgilendiren hususlar üzerine bilgi alış-verişi yaparak çalışmalar hakkında atılacak adımları değerlendirdi.
Toplantı sonrası yazılı bir basın açıklaması yapan Basın-Yayın Komisyonu Başkanı Barış Adem Düzenli;
“Dernek olarak atacağımız adımların sağlam ve etkin olması açısından, empati yapmayı kendimizde bir nizam terazisi kılmış bulunmaktayız. Biliyoruz ki; bugün kapımızı çalanların halet-i ruhanisine yarın bizlerinde düşüp-düşmeyeceği malumdur. Bizleri emanetçi olarak seçmiş bulunan hayırsever vatandaşlarımızın güvenlerini daim olarak perçinlemek zorundayız. Cansuyu ekibi olarak; (Bir de) Onlar, kendilerine verilen emanete ve verdikleri ahde (harfiyyen) riayet edenlerdir (MEARİC SURESİ / 32 ) ilahi beyanını unutmadan hareket ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti