Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çayırbağ Hayvan Pazarı Pazartesi Günleri Açık

Çayırbağ Hayvan Pazarı her pazartesi büyük baş hayvan pazarı olarak açık kalacak

Çayırbağ Hayvan Pazarı her

Afyonkarahisar şehir merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Çayırbağ Hayvan Pazarı her pazartesi büyük baş hayvan pazarı olarak açık kalacak. Kurban Bayramı öncesinde alınan bu karar olumlu karşılandı.

Afyonkarahisar’da Çayırbağ Hayvan Pazarı yıllarca çarşamba ve perşembe günleri kuruluyordu. Pazar günler ise Gazlıgöl’deki pazar yeri açık kalıyordu.

2020 yılında Gazlıgöl Belediyesi hayvan pazarı kurulması için ruhsat aldı. Çayırbağ Belediyesi bu duruma itiraz edince konu yargıya taşındı. Çayırbağ ile Gazlıgöl arasındaki pazarın ne gün kurulacağı tartışmaları sürerken itirazlar ile konu Danıştay’a kadar götürüldü.

Danıştay’ın kararı sonrası Gazlıgöl’deki pazarın pazar günleri devamına, Çayırbağ’daki pazarın ise pazartesi, çarşamba ve perşembe günleri kurulması kararlaştırıldı.

Çayırbağ hayvan pazarı, pazartesi ve çarşamba günleri büyükbaş, perşembe günleri küçükbaş hayvan pazarı olarak hizmet verecek. Gazlıgöl hayvan pazarı da pazar günleri açılacak. Kurban Bayramı haftasının tüm günleri ise hayvan pazarları açık kalacak.

Çayırbağ Hayvan Pazarı her pazartesi büyük baş hayvan pazarı olarak açık kalacak
default