Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çekişmeli Seçimin Galibi MHP

Afyonkarahisar Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi ve Kurma ve İşletme Birliği’nin Başkanlık seçimi AK Parti, CHP ve MHP arasında hat safhada yaşanan çekişmeye sahne oldu. Çekişmeli seçimin sonunda MHP’li Fethibey Belediye Başkanı Mustafa Özdemir birlik başkanlığına seçildi

Afyonkarahisar Belediyesi Atık Su

Afyonkarahisar Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi ve Kurma ve İşletme Birliği Toplantısı Afyonkarahisar Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Çekişmeli Seçimin Galibi MHP

DEMİRKIRKAN SALONU TERK ETTİ

Afyonkarahisar Belediyesinin CHP’li Meclis Üyesi Dr. M. Kemal Demirkırkan, seçim sırasında salonu terk etti. Demirkırkan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Afyonkarahisarımız için önemli bir birimden bahsediyoruz. Bu yükü de Afyonkarahisar Belediyesi çekiyor. 260 bin nüfuslu bir Merkez İlçe ve bunun yanında 65 bin nüfusa hitap eden beldelerimiz ve köylerimiz var. Biz bu birliğin yönetiminde Merkez İlçenin söz sahibi olması gerektiğini, Merkez İlçe Belediyesinin söz sahibi olması gerektiğini düşünerek bugüne kadar diğer siyasi partiler ile elimizden geldiğince görüşme trafiği yürüttük. Ancak bunun karşılığını alamadık. Bugün yapılan seçimlerinde Afyonkarahisar’a hizmetten ziyade bir siyasi seçim olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzdende de toplantının bundan sonraki kısmına Afyonkarahisar Belediyesi olarak katılmayacağız.” dedi.

Çekişmeli Seçimin Galibi MHP

SEÇİM SONUCU MHP’Lİ BAŞKANLAR İPİ GÖĞÜSLEDİ

Afyonkarahisar Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi ve Kurma ve İşletme Birliği seçimi sonucu Birlik Başkanlığına Fethibey’in MHP’li Belediye Başkanı Mustafa Özdemir seçildi. Başkan Yardımcılarına; İGM MHP Merkez Üyesi Ahmet Zeki Ertürk ve MHP Susuz Belediye Başkanı İbrahim Işılak seçildi. Birliğin katip üyeliklerine; Sinanpaşa MHP Belediye Başkanı Tolga Yıldırım ve MHP’li Ahmetpaşa Belediye Başkan Eyüp Yakan seçildiler.