Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cemal Hünal’ın Yüzüne Ne Oldu?

Cemal Hünal’ın yüzüne ne oldu? Sorusu bugün internette ne çok araştırılanlar listesinde yer aldı. Peki, Cemal Hünal’ın yüzüne ne oldu? Detayları haberimizde…

Cemal Hünal'ın yüzüne ne

Issız adam ismiyle bilinen Oyuncu Cemal Hünal yaptığı açıklamada “Ata binmeyi sevişmeye tercih ederim” ifadesiyle gündeme otururken son zamanlarda geçirdiği kaza nedeniyle yüzünde oluşan zararın ne olduğu en çok araştırılanlar arasında yer aldı. Peki, Cemal Hünal’ın yüzüne ne oldu?

CEMAL HÜNAL’IN YÜZÜNE NE OLDU?

Cemal Hünal’ınYapmış olduğu bir açıklamada “Ata binmeyi sevişmeye tercih ederim” ifadesi Hünal’ın atları çok sevdiğini ifade ederken cumartesi günü gittiği Zekeriyaköy’deki Göçmen’s Ranch Binicilik Tesisleri’nde kulüpte bulunan atları sevmek isterken bir atın başını sert bir şekilde savurmasıyla yüzüne büyük darbe alan oyuncu Cemal Hünal Acıbadem Maslak Hastanesi’ne kaldırılıp, yüzündeki kemiklerin kırılmasından dolayı Hünal, yaklaşık 4 saat boyunca bir ameliyat altına alındı.  Ameliyat bittikten sonra Hünal’ın sağlık durumunun iyi olduğu söylendi.

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

1976 yılında İstanbul’da doğan oyuncu olan Cemal Hünal, lise eğitimini Saint Benoit Fransız Lisesi’nde iki yıl okuduktan sonra disiplin sıkıntısından dolayı ailesi İskoçya’daki Gordonstoun International Summer School’a göndermiştir. Lise eğitiminden sonra Londra’da tasarım okuyup bir süre Londra’da kalan Hünal, daha sonra Los Angeles’a gidip, UCLA Extension’da, Santa Monica Koleji’nde ve Londra Film Okulu’nda oyunculuk için eğitimi aldıktan sonra ABD’de bazı filmlerde rol almıştır. Hünal ayrıca Osmanlı filmlerinde oynayabilmek için de dövüş için eğitim almıştır.