Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çeyrek finaller başlıyor

Çeyrek finaller başlıyor

Sandıklı Belediyesi Müdürlükleri arasında düzenlenen “Birimler Arası Voleybol Turnuvası” tüm hızıyla devam ediyor

 

14 Takımın katıldığı turnuvada grup aşaması tamamlanırken gruplarında ilk 4 sırayı alan toplam 8 takım, çekilen kurayla çeyrek finalde birbirleriyle eşleşti
Kuraya göre Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü-Zabıta Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü-Kaplıca İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, İmar ve Mezarlık Müdürlüğü-SANBEL, Meclis Üyeleri-Fen İşleri Müdürlüğü eşleşti. Spor Salonu’nda tek maç eleme sistemine göre çeyrek final maçları oynanacak.
Maçların neşeli, eğlenceli ve çekişmeli geçtiğini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Belediyemizde çalışan personellerimizin birbiriyle kaynaşması, iş stresinden uzaklaşmaları, rekabet içerisinde spor yapmalarını sağlayarak dinç ve zinde olmalarını sağlamak için düzenlediğimiz turnuvamız neşeli, eğlenceli ve birbirinden çekişmeli maçlara sahne oluyor. Bu güzel ortamda ben ve meclis üyesi arkadaşlarımızda personellerimizle birlikte bu heyecana ortak olarak turnuvada mücadele ediyoruz. İlerleyen zaman dilimlerinde belirli aralıklarla tekrarlayacağımız turnuvamızı geleneksel hale getirerek sporu Sandıklı Belediyemiz’de yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Maçlar izlemek isteyen bütün vatandaşlarımıza açık. İlgili müdürlüklerde çalışan personellerimizi takımlarını desteklemek için spor salonuna davet ediyoruz. Ayrıca maçları izlemeye gelen vatandaşlarımıza Sandıklı Belediyesi tarafından ücretsiz mısır ve çay ikramı yapılacak.” ifadelerine yer verdi.