Chıpper Afyon Açıldı! Açılışa Özel 3 Gün Sürecek İndirim Fırtınası Başladı
Alışveriş sektöründe Konya'da faaliyetlerini sürdüren, geçtiğimiz gün ise Seydişehir'de gerçekleştirilen açılışla şubeleşme çalışmalarına hız veren Chipper Hipermarket, Afyon şubesi ile müşterileriyle buluştu.
Chipper Hipermarket, Afyon Şubesi’nin açılışına özel 3 gün sürecek indirim ve çeşitli etkinliklerle müşterilerini ağırlayacak.
Merkezi Konya’da bulunan ve kalite belgeli ilk hipermarket olan Chipper Hipermarket, şubeleşme çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Seydişehir şubesini açan Chipper, bugün de Afyonkarahisar şubesi ile müşterilerine merhaba dedi. Kulu ve Çankırı şubelerinin de açılışına hazırlanan marka, Afyonkarahisar şubesinin açılışına özel 3 gün sürecek özel indirimlerle müşterilerine hizmet vermeye başladı.
Açılış törenine Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin, AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, AK Parti yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreninde konuşan Chipper Mağazalar Müdürü Mehmet Uyar, “Bugün burada Chipper ailesi olarak Afyon Şubemizin açılışında sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. Chipper olarak biz, sadece bir market değil, değerleriyle yaşayan bir topluluğuz.
Amacımız alışverişi kolaylaştırmak kadar, insanlarımızı güven veren, yerli üretimi destekleyen, paylaşımın kültürünü bütünleyen, bir sistem kurmaktır. Bizim ticaret anlayışımızın temeli, ahilik kültürünün özünü taşır. Çünkü biz biliyoruz ki, dürüstlük, kardeşlik ve emeğe saygı olmadan kalıcı bir başarı mümkün değildir. Ahilik geleneği, bize kazancın ancak paylaşılırsa bereket bulacağını, hizmetin samimiyetle yapılırsa kalplere dokunacağını öğretmiştir. İşte biz de bu anlayışla yola çıktık. Chipper’da hedefimiz, ticareti sadece bir alım satım aracı değil, insanları birbirlerine bağlayan bir değer zinciri haline getirmektir. Her tarafında emeğin, her köşesinde güvenin, her alışverişinde paylaşımın izini taşıyan bir yapı kurmak.
Bugün geldiğimiz noktada, üreticiden tüketiciye kadar herkesin bu yapının bir parçası olmasını istiyoruz. Çünkü Chipper, birlikte kazanmanın, birlikte büyümenin adıdır. Bu vesile ile emeğiyle ülkemizin değerini büyüten tüm esnaflarımıza, üreticilerimize ve vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Cumhuriyetimizin mirasıyla ahilik ahlakını geleceğe taşıyarak yolumuza devam edeceğiz. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyor, açılışımızın şehrimize, esnafımıza ve halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.
“ERKMEN’İN UFKUNUN NE KADAR AÇIK OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ”
Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin, katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında, Erkmen’in ufkunun ne kadar açık olduğunu vurguladı.
Başkan Şahin, “Baktığımızda Chipper’ın Afyonkarahisar’a mağazası açılıyor. Birde bunu Erkmen’de açıyor. Erkmen’in ufkunun ne kadar açık olduğunun ve sürekli büyüdüğünün göstergesidir. Erkmen’de bu tür mağazaların sayısı 10’u geçti. Erkmen’e de halkımıza da Afyon’a da hayırlı olmasını diliyorum. İşletme sahiplerimize de hayırlı ve bereketli bol kazançlar diliyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından yapılan dua ve kurdele kesimi ile kapılarını açan Chipper Afyon Şubesi’nde müşteriler açılışa özel indirim fırsatlarından yararlanmaya başladı. Açılış programında bugün mehter gösterisi ve ikramlar yer alırken, 26 Ekim 2025 Pazar günü saat 14.00-15.00 arası yemek ikramı ve saat 18.00-21.00 arası O Ses Türkiye Yarışmacısı Albay konser verecek. Üçüncü gün ise saat 14.00’de çocuklar için etkinlik programı gerçekleştirilecek.
“MAĞAZALARIMIZDA VE ONLİNE PAZARYERİMİZDE, DAHA UYGUN MALİYETLE ULAŞTIRMAK İÇİN BURADAYIZ”
Anne tarafından Afyonkarahisarlı olduğunu ve Afyonkarahisar’a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Chipper Yönetim Kurulu Başkanı Kıvanç Kalın, açılış töreni sonrasında değerlendirmede bulundu.

Kalın, “Chipper Türkiye’de ilk yerli ve milli diyebileceğimiz online alışveriş merkezi Allturko’nun gel al mağazasıdır. Özellikle Afyonkarahisar bizim için çok kıymetli, Anadolu’den doğan bir markadır. Anadolu’dan doğan bir markanın biz Ege’ye Afyonlulara açılmasını istedik. Allah’ta bunu nasip etti. İnşallah Afyon halkı da bizi kabul ederse, daha büyük yerlere de ilerleyeceğiz. Özellikle yerli ürünleri daha destekli fiyatlarla, mağazalarımızda ve online pazaryerimizde, halkımıza daha uygun maliyetle ulaştırmak için buradayız.” ifadelerini kullandı.
Chipper markasının geleceğin alışveriş kültürünü temsil ettiğini belirten Kalın, “2019 yılında bir fikirle başlayan yolculuğumuz, bugün beşinci şubemize ulaştı. Pandemi döneminde, halkımıza güvenli ve yerli bir dijital pazar sunma hayaliyle çıktığımız bu yolda, bugün sizlerin desteğiyle büyüyoruz. Chipper, sadece bir market değil geleceğin alışveriş kültürünü, yerli üretimi ve insan odaklı hizmet anlayışını temsil ediyor.
Bizim için ticaret, kazançtan çok gönül kazanma işidir. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, iş ortaklarımıza ve bize inanan herkese teşekkür ediyorum. Yeni şubemizin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Chipper ailesi olarak Konya’dan çıktığımız bu yolda önce Türkiye’de sonra da dünyada markamızı yüksek hedeflere taşımayı amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu.

