Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Gençlik Kolları Üye Kampanyası Başlattı

CHP Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turalı, Türkiye genelinde başlatılan üye kampanyasının il merkezi, ilçeler ve bölgelerde de yürütüldüğünü açıkladı. Turalı, “Atatürk’ün yarınları emanet ettiği gençlik olarak gelin hep birlikte yarınları inşa edelim.” dedi

CHP Gençlik Kolları Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turalı, beraberindekilerle birlikte Zafer Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasında, partisinin Lideri Özgür Özel ve Gençlik Kolları Genel Başkan Genç Osman Killik’in talimatlarıyla yerel seçim zaferi sonrasında Türkiye genelinde üye kampanyası başlattıklarını açıkladı.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turalı, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Afyonkarahisar’da,  ilçelerde ve bölgelerde ayrı olmak üzere tüm il genelinde üye kaydı için stantlar açtık. Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, yarınları daha yaşanabilir bir hale getirmek isteyen kalbinde vatan sevgisinden başka bir şey bulunmayan tüm genç kardeşlerimizle yan yana omuz omuza yürümek ve mücadele etmek için meydanlardayız. Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınları emanet ettiği gençlik vazife ve sorumluluğunun bilincinde olarak var gücüyle çalışmaya devam edecek ve yarınları hep birlikte inşa edecektir. Gelin hep birlikte yarınları inşa edelim.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti