Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP Her Zaman İşçinin Yanındadır”

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, CHP olarak işçilerin haklarını elde etmesinde, hak ettiği maaşı almasında elinden gelen tüm çabayı sarf ederek, işçilerin hak arama durumlarında her zaman yanında olduklarını belirtti

CHP İl Başkanı Faruk

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, mevcut iktidarın Türkiye’nin her gün daha da yoksullaşmasına sebep olduğunu iddia etti. Başkan Erhan, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Bu ülkenin genci, yaşlısı, işçisi emeklisi her gün daha da fakirleşiyor. Ülke ekonomimizin ayakta kalmasının en büyük sebebi olan emekçilerimiz de ekonominin bu durumundan en çok etkilenen kesimlerin arasında geliyor. Ne kadar çalışsalar, ne kadar da tüm emeklerini bu vatan için harcasalar da yanlış politikalar sebebiyle ülkenin fakirleşmesini engelleyemiyorlar. Her zaman emeğin ve emekçinin yanında olan CHP işçilerimizin haklarını elde etmesinde, hak ettiği maaşı almasında elinden gelen tüm çabayı sarf etmekte, işçilerin hak arama durumlarında her zaman yanında durmaktadır ve hep yanında olacaktır. Bu ülkenin işçilere, emekçilere hak ettiği değeri verdiğinde gerçekten kalkınmış olacağına olan inancımızla tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında 1 Mayıs’ların bayram gibi kutlanacağı, işçilerin işine evine bayram mutluluğuyla gideceği yarınlar ümit ediyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti