Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP, sahte faturaları açıklasın” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkanlığı
“CHP, sahte faturaları açıklasın”

AK Parti İl Başkanlığı tarafından her hafta Salı günleri düzenlenen basın toplantısı AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mustafa Ötken ve Hüseyin Ceylan Uluçay’ın katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, her toplantıda size soru soruyor, sizi eleştiriyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna şu karşılığı verdi:
“Meyve veren ağaç taşlanır. Onu öncelikle söyleyeyim. Madem her toplantısında bize soru soruyor. Ben de ona sorayım buradan: Sözcüleri gibi davranın Odatv’de çıkan ve CHP’li milletvekillerini birbirine düşüren Afyon CHP Örgütü’ndeki sahte faturalar nedir, anlatsın, bir izah etsin. Biz de bir dinleyelim bakalım. CHP örgütünde neler oluyormuş? Biz şahıslara bağlamıyoruz konuyu, CHP İl Başkanlığı anlatsın. Ulusal basına kadar maalesef CHP örgütü medyaya düştü.”
“EVET” DİYENLER
KARARINI DEĞİŞTİRDİ
Dokunulmazlık dosyasının tek bir madde ile gündeme alınarak meclise sevk edildiğini belirten İl Başkanı Yurdunuseven, “Hükümetimiz dokunulmazlıklar konusunda da bir faaliyette bulundular. Sayın Başbakanımız dokunulmazlıklarla ilgili dosyaları tek bir madde ile gündeme alarak meclise sevk etti. Daha şimdiden bir kaç CHP’li milletvekili yan çizmeye başladılar. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bunu kabul edeceğini ve imza atacağını söylemişti. Ama birkaç vekilin imza atmayacağı konuşuluyor. Biz dokunulmazlıkların kaldırılması ve ne gerekiyorsa yapılması taraftarıyız. Bu konuda da hükümetimiz gerekli girişimleri yapmıştır” dedi.
ERDOĞAN’IN DÖNEM BAŞKANLIĞI’NI
KUTLUYORUZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13’üncü İslam Zirvesi’nde yaptığı konuşmanın önemine değinen İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, açıklamasına şöyle devam etti: “56 İslam ülkesinin katılımıyla 13. İslam Birliği Zirvesi gerçekleşti. Bu zirvede Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dönem başkanı oldu. Zirvede Sayın Cumhurbaşkanımız bir konuşma yaptı ve ‘Asıl âleme gittiğimizde bize nerelisin? Hangi sülaledensin? Hangi soydansın? Hangi millettensin? Değil. Dinin ne? Rabbin Kim? Peygamberin kim olacak? Dolayısıyla bizim ortak noktamız bu nokta olmalı. Bizim değişik versiyonlarla bir birimizi bölmeye ve bölüştürmeye hiçbir şekilde hakkımız ve hukukumuz yok. Bizim kardeşliğimiz dini İslam’a mümindir. Bu vesile ile de Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığını kutluyoruz.” >> Murat ARISOY’un haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti