Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Sultandağı’nda adaylarını tanıttı – Kocatepe Gazetesi

CHP Sultandağı’nda adaylarını tanıttı – Kocatepe Gazetesi
CHP Sultandağı’nda adaylarını tanıttı

“SULTANDAĞI’NDA CHP SEÇİMİ 5-0 ALACAK”
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerine “Beşi bir yerde altın gibi adaylarla” katıldıklarını söyleyen CHP Sultandağı İlçe Başkanı Ali Rıza Yılmaz, “Sultandağı’nda CHP 5-0 seçimi alacak” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultandağı ilçesi Belediye Başkan Adayı Osman Acar, İl Genel Meclisi Adayları; İsmahan Nergiz, Tansel Özdemir, Dereçine Belediye Başkan Adayı Ömer Yıldız ve Yeşilçiftlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Sakal’ın tanıtım toplantısı hafta sonu Sultandağı Belediye Düğün Salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.
“İKTİDAR YEREL SEÇİMLERDEN GEÇİYOR”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra toplantının açılış konuşmasını CHP Sultandağı İlçe Başkanı Ali Rıza Yılmaz yaptı. Birlikteliğin sağlandığında güçlü olacaklarını belirten Yılmaz, “Şunu hepimiz biliyoruz ki iktidar olmak yerel seçimlerden geçiyor. Yerel seçimlerde başarılı olmak zorundayız ve olacağız. İşte o zaman iktidar da kaçınılmaz olacak. İnanmak, inanarak mücadele etmek bizlere bu başarıyı getirecektir. Sultandağı ilçe örgütü olarak bu doğrultuda bu bilinçle yola çıktık. Adaylarımızı belirlerken, tüm hassasiyetlerimizi gözden geçirdik ve adaylarımızı belirledik.” dedi.
 “EN ÖZEL İLÇE SULTANDAĞI”
CHP İl Genel Meclisi Sultandağı Adayı İsmahan Nergiz aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, üç dönem boyunca aktif politikada yer aldığını belirtti. Afyonkarahisar’ın 18 ilçesinin tamamını dolaştığını belirten Nergiz, “Ben ilimizin 18 ilçesinin hepsini dolaştım. Afyonumuzun 18 tane ilçesi, 4 yüze yakında köyü var. Her yeri dolaştım ama şunla gurur duyabiliriz ki hiçbir yerde Sultandağı kadar özel bir ilçe yok. Sultandağı ve Sultandağlılar her yerde benim onur ve gurur kaynağım oldu. Bu bir iltifat değil gerçeğin ta kendisidir. Bu yıl İl Genel Meclisine birinci sıradan adayım.” dedi.
“41 YILDIR MENFAAT GÖZETMEDİM”
CHP Sultandağı İl Genel Meclisi 2’inci sıra Adayı Tansel Özdemir, 41 yıldır Sultandağı’nda siyasetle uğraşarak hiçbir menfaat gözetmediğini kaydetti. CHP’nin her kademesinde görev aldığını dile getiren Özdemir, “Partimin her kademesinde görev aldım. İl Genel Meclisi Üyeliğini de en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Sloganımız ‘5-0’.” diye konuştu.
“HAZIRIZ BİRLİKTE GELİYORUZ”
CHP Dereçine Belediye Başkan Adayı Ömer Yıldız, 19 yaşında çok severek yaptığı öğretmenlik mesleğine başladığını belirtti. 31 yıl boyunca öğretmenlik yaptığını ifade eden Yıldız, “19 yıl boyunca yöneticilikte yaptım. Değişik sivil toplum kuruluşlarında üyelik, yöneticilikte yaptım. Okul Müdürlüğü yaptım. Çok başarılıydım öğrencilerim çok iyi noktalar geldi. Bana dediler ki ‘Ey Ömer sen ne yaparsan yap biz seni takdir etmeyeceğiz’ diyerek beni sizin bağrınıza gönderdiler. Beni bağrınıza basmaya var mısınız? Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ün partisinin vatansever evlatları karanlığın ardından güneş olmaya var mısınız? Bizde varız. Hazırız birlikte geliyoruz.” diye konuştu.
“YENİMAHALLE BELEDİYESİ’NDE
STAJ GÖRDÜM”
CHP Yeşilçiftlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Sakal, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanında staj gördüğünü söyledi.
Sakal şöyle konuştu:
“Ben Yenimahalle Belediyesi’nde staj gördüm. Ben Yenimahalle ilçesinde Ankara’nın aydınlık yüzünü gördüm. Yenimahalle ilçesinde Belediyeciliği öğrendim. Her kuruşu halka harcayan bir Belediye Başkanı tanıdım. Halkı için hizmet eden birini tanıdım. Fethi Yaşar’ı tanıdım. Dereçine’de, Yeşilçiftlikte, Sultandağı’nda kardeşçe bir yönetim için aday olduk.”
“BEŞTEYİZ, GÜÇLÜYÜZ DİYE ÇALIŞACAĞIZ”
CHP Sultandağı Belediye Başkanı ve Adayı Osman Acar, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçiminin kendisi için çok önemli olduğunu belirtti. Sağında ve solunda muhafız gibi duran Dereçine Belediye Başkan Adayı Ömer Yıldız ile Yeşilçiftlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Sakal’la birlikte seçimi kazanmanın büyük önem taşıdığını vurgulayan Acar şunları söyledi:
“Biz bu hedefi iki yıl önce koyup bugüne geldik. İlçe Başkanımız ve örgütümüzün çok güzel çalışmasıyla tereyağından kıl çeker gibi adaylarımızı belirledik. Huzur ve güven içerisinde aday toplantımıza katıldık. Artık ‘Beşteyiz güçlüyüz’ diyerek çalışacağız. 2009 yılında CHP bayrağını Sultandağı’na diktiniz. O günden bugüne yaptığımız çalışmaları sağımıza solumuza inşallah CHP’nin bayrağını dikerek özgür, Atatürkçü bir bölge oluşturmak için üç arkadaşımızla beraber elimizden gelen mücadeleyi göstereceğimizden emin olun. 2009 yılından beri Sultandağı’nda hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmet ettik. Bir Allah’ın kulu diyemez ki Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar bana hizmet etmedi, beni ayırdı diyemez. Hiç kimseye bugüne dek ayrımcılık yapılmadan hizmet edildi. Bundan sonra da Sultandağı, Dereçine ve Yeşilçiftlikte aynı şekilde hizmet verilecek.”
“MART’IN SONU BAHAR”
CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, Sultandağı’nın yaz mevsiminde iç ferahlattığını, kış mevsiminde ise iç ısıttığını kaydetti. Sultandağı’nı CHP’nin kalesi olarak görmekten gurur duyduklarını dile getiren Ercan, “Sultandağı dimdik ayakta. 7 Haziran Genel Seçimlerinden bu tarafa ben ilçemizin hazırlık yaptığına inanıyorum. Biz il yönetimi olarak göreve geldiğimizde halen daha Belediye Başkan Adayını ilan edemeyen ilçelerimiz var. Bu bizi çok üzüyor. Belirli insanların bu davaya, Cumhuriyete, demokrasiye gönül vermiş insanlara haksızlık etmeye hiç hakkı yok. Bu insanlar maalesef makamlar işgal etmeye devam ediyorlar. Sultandağı’na geldiğimizde biz gururlanıyoruz. 31 Mart seçimlerinde inşallah ‘Mart’ın sonu bahar’ diyoruz. Bu bahara hep birlikte yürümek için biz ilde üzerimize düşen çalışmaları tamamladık. Bilindiği üzere Afyon ittifak kapsamındaydı. Biz 6 ilçeden aday çıkarmadık. Bunun içerisinde merkez ilçe de var. İYİ Parti ile ittifak oluşturduk. Dinar, Sandıklı, Bolvadin ilçelerimiz ittifak kapsamındadır. Sultandağı’mıza hiç el sürmedik çünkü biz Sultandağı’mıza çok güveniyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Sultandağı’nda 5-0 seçimi alacağız. Müjdesini vermek istiyorum. Emirdağ’da çok güzel bir arkadaşımız aday. İnşallah Emirdağ’ı alacağız. Bayat ve Şuhut’ta iddialıyız. İnşallah her yere CHP’nin bayrağını dikeceğiz.”
“31 MART’TA HEP BİRLİKTE VARIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, 31 Mart 2019 akşamı Sultandağı, Dereçine, Yeşilçiftlik’te partisinin adaylarının Belediye Başkanı seçilerek kutlama yapmak istediğini söyledi. İl Genel Meclisi adayları İsmahan Nergiz ve Tansel Özdemir’i de meclis üyesi olarak göndermek için çabaladıklarını belirten Köksal, “Bu seçimler çok önemli. Biliyoruz ki Türkiye de sadece Belediye Başkanı seçmeyeceğiz. Bu seçimlere esas damgasını vuracak olan ekonomik kriz. Türkiye de gittikçe derinleşen bir ekonomik kriz var. İnşaat sektörüyle başlayıp her kesimi içine alan bir ekonomik kriz sözkonusu. Kötü günleri geride bıraktık diyorlar ama önümüzde daha kötü günler var. Sürekli konkordota ilan eden borç batağında olan şirketler, piyasada ki nakit sıkıntısı, 4 yüz binin üzerinde batma sıkıntısı içerisinde küçük ve orta ölçekli işletmeler var. Büyük bir kesim tasarruf altında yaşamaya çalışırken bir eli yağda bir eli balda yaşayan yandaş bir kesim var. Özellikle şunu söylemek istiyorum; Millete küfür eden müteahhidin vergi borçlarını silip de Sultandağı’nda ki kiraz üreticilerinin borçlarını görmezden gelenlere yazıklar olsun diyorum. Meydanlarda yerlilikten ve millilikten bahsedip güzelim Şeker Fabrikalarını yerli ve yandaş işbirlikçilerine peşkeş çekenlere yazıklar olsun diyorum. Bu ülkede kayıtlı 3,5 milyon gencimiz işsizlikle mücadele ederken kendi çocuklarını Özel Kalem Müdürü yapanlara yazıklar olsun diyorum. Bu düzenin değişmesi için, ekonominin düzelmesi için 31 Mart’ta sandıkta Derman Belediyecilik için hep birlikte varız.” dedi.
YAŞAR ADAYLARA DESTEK İSTEDİ
CHP Yenimahalle Belediye Başkanı ve Adayı Fethi Yaşar’ı anlatan video izlenimi sonrası aday tanıtım programının son konuşmasını Yaşar yaptı. Türkiye’nin ciddi sorunları olduğunu söyleyen Fethi Yaşar sözlerine şöyle devam etti:
“Türkiye çok güzel bir coğrafya. Dört mevsimi birarada yaşayan dünyanın en verimli topraklarına sahip bir ülkedir. Türk insanı çalışarak ayakta kalacak. Herkes üretecek herkes alın terini yiyerek Türkiye’yi bu şekilde gelecek kuşaklara güzel bir ülke olarak bırakacağız. Bugün 4 milyon Suriyeliyi Türk halkı besliyor. Ülkemizin ekonomisi ortadadır. Cumhuriyet etrafından kalkınmak için, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıları çözmek için 31 Mart yerel seçimlerinde adaylarımızın seçilerek iktidara yürümeleri zorunludur.”
Aday tanıtım toplantısına; TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP Yenimahalle Belediye Başkanı ve Adayı Fethi Yaşar, CHP il Başkanı Nevzat Ercan, CHP’nin İlçe Başkanları, Belediye Başkan Adayları, İl Genel Meclisi Adayları ve çok sayıda partili katıldı.
AK PARTİ ESKİ İLÇE
BAŞKANI KUMLUCA CHP’YE GEÇTİ
AK Parti Sultandağı eski İlçe Başkanı ve önceki dönem yerel seçimlerde Sultandağı Belediye Başkan Adayı olan Metin Kumluca CHP’ye katıldı. Kumluca’ya parti rozetini CHP İl Başkanı Nevzat Ercan taktı.
AK Parti’den CHP’ye katılan Metin Kumluca, “aile ortamı” olarak ifade ettiği CHP’de kendisine yer ve kucak açıldığı için teşekkür etti. Kumluca, Sultandağı, Dereçine ve Yeşilçiftlik Belediye Başkan adayları ve İl Genel Meclisi adaylarına başarılar dileyerek, “İnşallah bizlerde sizlere karşı elimizden gelen katkıyı sizlerin bize gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacağız” dedi. Katılım ve rozet takımı sonrası günün anısına toplu fotoğraf çekildi.
DEREÇİNE VE YEŞİLÇİFTLİK’TE
SEÇİM BÜROLARI AÇLIDI
CHP’nin Dereçine ve Yeşilçiftlik Belediye Başkan adaylarının seçim büroları düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Sultandağı ilçesine bağlı Dereçine ve Yeşilçiftlik beldelerinde Belediye Başkan adaylarının seçim büroları hafta sonu düzenlenen geniş çaplı törenle açıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, CHP Yenimahalle Belediye Başkanı ve Adayı Fethi Yaşar, CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, Dereçine Belediye Başkan Adayı Ömer Yıldız’ın seçim bürosunun açılış kurdelesini birlikte kesti. Köksal, Yaşar ve Ercan Ömer Yıldız’a Dereçine seçmeninden destek istedi. CHP heyeti Yeşilçiftlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Sakal’ın seçim bürosu açılış töreninde de hazır bulundu. Yenimahalle Belediye Başkanı ve Adayı Fethi Yaşar, Sakal’ı siyasette kendisinin yetiştirdiğini söyleyerek, “Mehmet Ali’yi siyasette ben yetiştirdim. Yenimahalle Belediyesi’nde önemli bir noktaya geldi. Bana Yeşilçiftlik Belediye Başkanı olma kararını açıkladı. Kendisine iyi düşünmesini tavsiye ettim. ‘Memleketime hizmet etmek istiyorum’ dedi. Kararına saygı duydum. 31 Mart yerel seçimleri için adayımızı sizlere emanet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.