Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP, yerel seçimleri kazanmayı istiyor

Bu haberin fotoğrafı yok
CHP, yerel seçimleri kazanmayı istiyor

Cumhuriyet Halk Partisi İhsaniye Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Halil Ceylan güven tazelerken CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP’nin güçlü bir parti olduğunu ve yerel seçimleri kazanma hedefinde olduğunu söyledi

Cumuhuriyet Halk Partisi İhsaniye Kongresi, İhsaniye Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Mevcut başkan Halil Ceylan’ın tek listeyle girdiği kongereye CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP Eski Milletvekili Halil Ünlütepe, CHP İl Başkanı Nevzat Ercan ile çok sayıda partili katıldı.
GÜÇLER BİRLEŞTİRİLMELİ
Kongrede divan başkanlığına seçilen CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Cumhuriyet Halk Partilileri “kahraman” olarak niteledi. Toptaş, “1950’den bu yana tek başına iktidar yüzü görmeyen bu partililer, direnmeye devam ediyorsa kahramandır. Biz birbirimizi ötekileştirmeden güçlerimizi birleştirmeliyiz” dedi.
ADIM ADIM GEZİLECEK
Türkiye ve Afyonkarahisar’ın yerel seçimlere şimdiden hazırlanmaya başladığını hatırlatan Toptaş, partililere seslenerek “Meydanlara çıkacağız, kasaba kasaba gezeceğiz. Siz, bize güç vereceksiniz. Sizden aldığımız güçle yerel seçimleri kazanacağız” diye konuştu.
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 2011’deki seçimlerden sonra adım adım baskıcı politikalar uyguladığına dikkat çeken Toptaş, bu baskının üstesinden elbirliğiyle gelmek durumunda olduklarını kaydetti.
CEYLAN’DAN
“AKRABA” ÖNERİSİ
Mevcut başkan Halil Ceylan ise “Kongrenin ardından herbirimiz CHP için çalışmalıyız. Ben çalışmazsam bana hesap sorun. Ülkemiz göz göre göre bölünüyor. Bu bölünmeyi durdurmak için CHP’yi güçlendirmemiz gerekiyor. Herbirimiz akrabalarımızı CHP’ye kazandırsak, güçlü oluruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Cengiz, adaylığını
memleketinde açıkladı

Eğitimci Veli Cengiz, CHP İl Başkanlığı’na aday olduğunu memleketi İhsaniye’de açıkladı. Cengiz’in yanı sıra mevcut il başkanı Nevzat Ercan ve başkan adayı Yalçın Görgöz de birer konuşma yaptı. Cengiz, kongrenin ardından köyü Demirli’de doğduğu ev önünde fotoğraf çektirdi.

Adaylar bir arada

CHP İl Başkanlığı için yarışacak olan Nevzat Ercan, Yalçın Görgöz ile Veli Cengiz, CHP İhsaniye İlçe Başkanı Halil Ceylan ile birlikte basın mensuplarına birlik ve beraberlik pozu verdi.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş kongre
sırasında Habertürk televizyonun da yayınlanan bir
programa telefonla katıldı. Toptaş,
canlı yayında üyesi olduğu darbeleri araştırma komisyonu
hakkında
bilgi verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti