Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li adaylara davullu zurnalı karşılama

Bu haberin fotoğrafı yok
CHP'li adaylara davullu zurnalı karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İkinci Sıra Milletvekili Adayı Hatice Gök ile Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Dördüncü Sıra Milletvekili Adayı İsmahan Nergiz, Sinanpaşa’ya bağlı Bulca Köyü’nü ziyaret etti. Gök ve Nergiz, Bulca’da davul-zurna ile karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İkinci Sıra Milletvekili Adayı Hatice Gök ile Cumhuriyet Halk Partisi Dördüncü Sıra Milletvekili Adayı İsmahan Nergiz, Sinanpaşa’ya bağlı Bulca Köyü’nde Bakanlar gibi karşılandı. Köy halkının yoğun ilgi gösterdiği Gök ve Nergiz için köy meydanında davul-zurna çalındı.
“HALKIN İKTİDARI KURULACAK”
CHP Afyonkarahisar İkinci Sıra Milletvekili Adayı Hatice Gök, “Biz çiftçimizin sorunlarını çözmeye, hayvancılıkta verimi artırmaya, ülkede huzuru tesis etmeye geliyoruz. 1 Kasım’da her yer Bulca olacak, halkın iktidarını davul zurna ile kutlayacağız” dedi.
“HUZURU CHP
TESİS EDECEK”
CHP Afyonkarahisar Dördüncü Sıra Milletvekili Adayı İsmahan Nergiz de “Biz iktidara yürüyoruz. Buna inanıyoruz. Gittiğimiz yerlerde gördüğümüz yoğun ilgi de iktidara geleceğimizin bir göstergesi. Vatandaş, huzur istiyor, huzurun da ancak CHP tarafından tesis edileceğini biliyor” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti