Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li başkanlar Uşak’ta toplandı – Kocatepe Gazetesi

Muğla, Aydın, Denizli, Manisa,
CHP’li başkanlar Uşak’ta toplandı

Muğla, Aydın, Denizli, Manisa, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar CHP İl başkanlarının katıldıkları toplantıda ülkenin, ege bölgesinin sorunları masaya yatırılarak çözüm önerileri üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.
CHP Uşak İl Başkanlığının ev sahipliğinde yapılan toplantı sonrası Uşak Şeker Fabrikasını ziyaret eden il başkanları, fabrikada çalışan emekçilerle ve Şeker İş sendikası başkanıyla bir araya gelerek karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.  Şeker fabrikalarının kapatılmaması için ortak çalışmalar yapılması açısından görüş birliğine varıldı.
Toplantıda söz alan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan Afyonkarahisar Şeker Fabrikası’nın özelleştirilme kararı sonrası yaşananları paylaştıktan sonra, “Şeker fabrikalarının kapanmasını engellemek için Nişasta bazlı şekerin halk sağlığı açısından zararlarını halkımıza anlatmamız gerekiyor. Fabrikalar kapandıktan sonra bu bölgelerde yaşanacak olan sosyal patlamaları, ekonomik sıkıntıları, işsizlik oranındaki artışı da halkımıza anlatmamız gerekiyor. Bu çalışmalar sadece siyasi parti faaliyeti, olarak görmeyelim. Cumhuriyetin kazanımı olan bu fabrikalara sahip çıkmak başta fabrikalarda çalışan işçilerimiz, pancar eken köylülerimiz olmak üzere tüm duyarlı vatandaşlarımızın görevidir” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti