Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Chp’li Köksal, Demirtaş’a Selam Gönderenlere Niye Sessiz Kaldı”

AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal’ı eleştirdi. Karahan, “CHP’li Köksal, Demirtaş’a selam gönderenlere niye sessiz kaldı?” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Gençlik

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Etham Karahan, partide yönetim kurulu toplantısı düzenledi.

“AFYONLUNUN KANTARI BELİNDEDİR”

Başkan Karahan, toplantıda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Biz sahada vatandaşlarımıza şu çağrıyı yapıyoruz; ‘Kıymetli Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz sizler Ankara’da DEM Parti ile kol kola gezen CHP’lilerle yol yürümek zorunda değilsiniz.’ Afyonkarahisar milliyetçi bir şehirdir. Afyonkarahisar vatan perver bir şehirdir. Afyonkarahisar vatanını milletini seven bir şehrin tam kendisidir. Afyonkarahisarlının kantarı belindedir”

Chp'li Köksal, Demirtaş'a Selam Gönderenlere Niye Sessiz Kaldı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“AFYONLU KİMİN NE OLDUĞUNU VE NİYETİNİ BİLİR”

Karahan sözlerine şöyle devam etti, “CHP’li Belediye Başkan Adayı daha bir ay önce CHP’nin kurultayında destek verdiği Kemal Kılıçdaroğlu’nun Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş‘a selam göndermesini içine sindirmiş kabullenmiş hatta benimsemiş, hemen akabinde de kendisini belediye başkan adayı yapan yeni genel başkanın Selahattin Demirtaş’a selam göndermesini kabullenip sessiz kalmıştır. Bu ülke teröre 40 bin şehit vermiş bir ülkedir. Terör belasından rahatsız olan çıkar açıklama yapar, rahatsız olmayan da susar sessiz kalır kabullenir. Lakin Afyonkarahisar halkının kantarı belindedir. Kimin ne olduğunu ne niyetli olduğunu iyi bilir. Yakın zamanda ülkemizin bekası için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde oylanan tezkereye oy veren CHP’nin belediye başkan adayı Burcu Köksal değil miydi?”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti