Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çimen Kaç Yaşında Kızılcık Şerbeti?

Cuma akşamları Türkiye’nin severek takip ettiği fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nde “Çimen” karakterini canlandıran Selin Türkmen’in yaşı gündem oldu. Dizide genç bir kızı canlandıran Selin Türkmen kaç yaşında dersiniz?

Cuma akşamları Türkiye’nin severek

Ünlü psikiyatr ve yazar ve olan Budayıcıoğlu’nun hastaları ile yaptığı görüşmelerin ardından gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan, senaryosunu  Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç’ın yönettiği başrollerinde ise; Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Yalazoğlu, Barış Kılıç ve Sibel Taşçıoğlu’nun yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dizisinde “Çimen” karakterini canlandıran güzel oyuncu Selin Türkmen’in yaşının bazı internet sitelerinde 44 olarak görülmesi gündeme bomba gibi oturdu.

 

Dizide 20’li yaşlarda bir genç kız karakterini canlandıran Selin Türkmen, yaşı bazı internet sitelerinde 44 olarak görünce, dizinin milyonlarca fenomeni şaşkınlıklarını gizleyemedi ve Selin Türkmen’in gerçek yaşını araştırmaya başladı

 

 

Oyuncu, Selin Türkmen, bu durumu fak etti ve konuya bir açıklık getirmek amacıyla sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

 

 

 

Oyuncu Selin Türkmen, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile internette yaşı ile ilhili bir yanlışlık olduğunu açıkladı. Türkmen,

 

1 Ağustos 2000 doğumlu olduğunu ve 23 yaşında olduğunu belirtti. İsim benzerliği nedeniyle arama motorunda hata olduğunu ifade eden oyuncu Selin Türkmen 2000 yılında İstanbul’da dünyaya geldiğini hayranları ile paylaştı.