Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çimsa’dan 165 milyon $’lık yatırım

Çimsa, 2016 yılı ilk
Çimsa’dan 165 milyon $’lık yatırım

Çimsa, 2016 yılı ilk 9 aylık döneme ait finansal verilerini kamuoyuyla paylaştı. Şirketin 30 Eylül 2016 tarihi itibarıyla net satış geliri 880.878.625 TL olurken; 9 aylık net dönem karı ise 204.844.718 TL olarak açıklandı.
Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, Çimsa’nın sektördeki ilk ve tek Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni kuran şirket olduğunu belirterek; iş modeli, karlı büyüme hedefi ve müşterilerin beklentilerine yönelik sundukları çözümler sayesinde yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da güçlü bir konuma sahip olduklarını belirtti. Özhatay: “Çimsa şu anda, dünyada Beyaz Çimento’da tek global marka. Bu başarının altında benzersiz iş modelimiz yatmaktadır. Çimsa olarak yurtdışı terminallerimiz ile tüketicimize aracısız ulaşıyor ve çözüm ortağı oluyoruz” şeklinde konuştu.
AFYON’A BÜYÜK YATIRIM
Çimsa olarak dünyadaki beyaz çimento pozisyonunun gün geçtikçe güçlendiğini ifade eden Özhatay, yurtiçinde Eskişehir ve Afyon fabrikalarında gerçekleşmekte olan yatırımların önemini vurgulayarak,  Eskişehir fabrikasında gerçekleştirilen 55 milyon dolarlık yatırım ile Mersin’in yanı sıra Eskişehir’de de beyaz çimento üreteceklerini belirtti.  Öte yandan Özhatay, yakın zamanda tamamlanacak projelerden birinin Afyon şehir merkezinde faaliyet gösteren çimento fabrikasının yerine şehir dışında ve güncel teknolojilerle donatılmış, çevre ile tam uyumlu yeni bir çimento fabrikası kurmak olduğunun altını çizdi. 165 milyon dolarlık yatırım ile Afyon Çimento Fabrikasının yeni ve modern bir üretim tesisine taşınmasıyla, Çimsa’nın sektördeki öncülüğünü sürdürerek, dünya çimento üreticileri arasında konumunun güçleneceğini sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti