Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çoban kapatarak değil, açarak çözdü

Bu haberin fotoğrafı yok
Çoban kapatarak değil, açarak çözdü

Bilgi Evleri projesini örnek gösteren ÜMİTGÖNDER Başkan Yardımcısı Halil Uslu, “Belediye Başkanımıza sorunları kapatarak değil, açarak çözdüğü için teşekkür ediyoruz” dedi

Ümit Gönüllü Eğitimciler Derneİği (ÜMİTGÖNDER) Başkan Yardımcısı ve Bilgi Evleri, okuma salonları Eğitim Danışmanı Halil Uslu dershanelerin kapatılmasına yönelik tartışmalara başka bir boyuttan yaklaştı.
“Nasıl ki, olumsuz gördüklerimize tepki gösteriyorsak, olumlu çalışmalara da teşekkür etmesini biliyoruz” diyen Halil Uslu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a Bilgi Evleri’ne verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın “kapatarak değil, açarak” sorunları çözdüğüne dikkat çeken Uslu açıklamasında şunları söyledi:
“Afyonkarahisar’da eğitimde yaşanan sıkıntıları Belediye Başkanımız sayın Burhanettin Çoban Bilgi Evleri projesi ile çözdü. Özel okula giden öğrenciler ile özel okula gidemeyen öğrenciler arasındaki fırsat eşitsizliği, dershaneye giden öğrenci ile dershaneye gidemeyen öğrenciler arasındaki fırsat eşitsizliği Bilgi Evleri ve okuma salonları projeleri aracılığıyla aşılmış oldu. sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban Bey kapatarak değil, açarak sıkıntıları çözmüş oldu. Türkiye genelinde de dershaneye gidemeyen öğrencilerin eğitim sisteminden kaynaklanan sıkıntıları Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından değil, okuma salonları ile aşılmaya çalışıldı. Afyonkarahisar’da Belediye, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ümit Gönüllü Eğitimciler Derneği işbirliğinde Bilgi Evleri projesi hayata geçirildi. Geçtiğimiz yıl Bilgi Evleri projesi ile 1700 öğrencimize eğitim katkısı sağlandı. Bu öğrencilerimizin bir çoğu hedefledikleri okullara yerleşmeyi başardı. Yüzde 95’i Fen Liselerine, Anadolu liselerine, Sağlık Meslek Liselerine, Anadolu İmam Hatip Liselerine, diğer meslek liselerine girmeyi başardılar. Afyonkarahisar genelinde Belediyelerimizin ve ÜMİTGÖNDER’in desteği ile 20 Bilgi Evi ile okuma salonunda hizmet verilmektedir. Afyonkarahisar eğitimine katkılarından dolayı sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca katkılarını esirgemeyen Milli Eğitim Müdürlüğü ve ÜMİTGÖNDER yöneticilerine de minnettarız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti