Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çoban: Sorun yaşanmaması için ekiplerimizle hep sahadayız

İGM Başkanı Burhanettin Çoban,

İGM Başkanı Burhanettin Çoban, kar yağışı ile birlikte vatandaşların sorun yaşamaması için İl Özel İdaresi ekipleriyle birlikte hep sahada olacaklarını açıkladı

 

İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Av. Burhanettin Çoban ile İl Özel İdaresi Yol ve
Ulaşım Hizmetleri Müdürü Faik Karakoç, karla mücadele eden ekipleri gece boyunca devam eden çalışmalarında yalnız bırakmadı.
Kar yağışının ilk saatlerinden itibaren koordineli bir şekilde karla mücadele çalışmalarına başlayan İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
“EKİPLERİMİZ 7/24
TEYAKKUZDA
BEKLİYORLAR”
Kar yağışıyla soğuk havanın il genelinde hayatı olumsuz etkilememesi için titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Çoban şunları kaydetti: “Ekiplerimiz gece boyunca mücadele etti. Her türlü olumsuzluğa karşı hazır durumdalar. Karla mücadele sezonunu sorunsuz bir şekilde geçirmek için araç sayımızı arttırdık. Öncesinde tüm hazırlıklarımızı yapmıştık. İş makinelerimiz ve karla mücadele ekiplerimiz 7/24 esasına göre teyakkuzda bekliyorlar. Vatandaşlarımızın kar yağışından etkilenmemesi, herhangi bir sıkıntı yaşamaması için büyük bir gayret ve özveri ile gece gündüz kesintisiz çalışan kahramanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın bu süreçte herhangi bir sorun yaşamaması için hep sahada olacağız. İnşallah başarılı bir karla mücadele sezonu geçiririz.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti