Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuk Hakları Komisyonu, ülkenin her yerinde faal

AK Parti Milletvekili İbrahim

AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu olarak Türkiye’nin her yerinde faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydetti

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Çocuk Hakları Alt Komisyonu Üyesi Av. İbrahim Yurdunuseven, TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu’nun Polatlı İlçesi’nde düzenlediği ziyaretleri değerlendirdi.
Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu’nun alt komisyonu olarak kurulan Çocuk Hakları Alt Komisyonunun Türkiye’nin her bölgesinde farklı yaşamlar süren çocuklarla ilgili çalışmaların sürdürdüklerini belirtti. Yurdunuseven, “Mevsimlik tarım iş sahası olarak önemli bir yer tutan Ankara’nın Polatlı ilçemizde mevsimlik tarım işçilerimizin ve özellikle anne ve babalarıyla bu bölgede yaşamak zorunda kalan çocuklarımızın yaşadıkları şartları incelemek ve yetkili birimlerden bilgi almak için bir dizi ziyaretler düzenledik. Polatlı Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ile görüştük. Kaymakamlığımız ve Belediyemiz bu noktada mevsimlik tarım işçilerimizin ve daha önemlisi çocuklarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gereken tüm çalışmaları yürütmeye devam ediyor.” dedi.
Milletvekili Yurdunuseven sözlerine şöyle devam etti: “Çocuklarımız, ülkemizin, yarınlarımızın, tüm değerlerimizin yegane varisi ve tek gerçeğidir. Yürüttüğümüz bütün çalışmaların dışında çocuklarımıza ayrıca hassasiyet gösterip onların üzerine titremeyi sürdürmeliyiz. Bu nedenle Çocuk Hakları Alt Komisyonu olarakta yurdumuzun her yerindeki faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti