Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çocuk Oyun Sokağında Çocuklar Gönüllerince Oynayabilecekler”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Çocuk Oyun Sokağı” çalışmasının çocuklar için son derece önemli olduğunu ifade etti. Uluçay, “Projemiz çocuklarımızın mutluluğunu ve sağlığını ön planda tutacak bir anlayışla hayata geçirilecek. Afyonkarahisar’da çocuklarımız neşe dolu vakit geçirecekleri alanlarda gönüllerince oynayabilecekler.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Çocuk Oyun Sokağı” projesi hakkında açıklama yaptı.

Başkan Adayı Uluçay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Çocuklarımızın sağlıklı büyüyebilmeleri, güvenli ve kaliteli oyun oynayabilmeleri için şehrimizin bazı sokaklarında geleneksel oyun alanları oluşturacağız. Bu alanlarla çocuklarımızın hayal gücünü geliştirecek, fiziksel aktivitelerini destekleyecek oyunlar yer alacak. Trafiğe kapalı sokaklarda oluşturulacak oyun alanları içerisinde körebe, saklambaç, seksek, yakar top gibi oyunlar yer alacak. Projemizle çocuklarımızın mutluluğunu ve sağlığını ön planda tutacak bir anlayışla hayata geçirilecek. Afyonkarahisar’da çocuklarımız neşe dolu vakit geçirecekleri bir alanlarda gönüllerince oynayabilecekler. Projemizin hayata geçirilirken dikkat edeceğimiz en önemli hususu olan güvenilir alanlardan oluşması. Bu noktada ebeveynlerimizde çocuklarını bu alanlara rahatlıkla götürme fırsatı elde edecek. Aynı zamanda çocuklarımızın arkadaşlık duygularını da pekiştirecek olan projemiz hayırlı uğurlu olsun. 7’den 77’ye tüm hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti