Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuklar doyasıya eğlendi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Çocuk Eğlencesi ve Oyunları Şenliği ile çocuklar doyasıya eğlendi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen

 

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde 2. Geleneksel Çocuk Eğlencesi ve Oyunları Şenliği düzenlendi. Zafer Meydanında gerçekleştirilen şenlikte geleneksel çocuk oyunları oynandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu doyasıya yaşandı. Çocuklar etkinlikler kapsamında, tiyatro oyunları, atölye çalışmaları ve sahne gösterileriyle eğlendi.
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Büyük Taarruz Zaferi’nin 101. yılı kutlamaları kapsamında farklı etkinliklerin gerçekleştirildiği belirtilirken, “Bu kapsamda düzenlenen Hacivat Karagöz tiyatro oyunu, dans gösterileri, bubble show, kukla gösterileri, eğlenceli ve eğitici atölye çalışmaları ile sahne gösterilerine yoğun katılım oldu. Hem ebeveynler hem de çocukları unutulmaz anlar yaşayarak şenliğin tadını çıkardı. Kukla gösterileri ise büyük bir ilgiyle karşılandı. Renkli kostümleriyle sahneye çıkan kuklalar, çocukları kahkaha dolu anlara sürükledi. Belediyemizce ücretsiz sunulan pamuk şekeri ve mısır ikramlarının da olduğu etkinlik sonunda çocuklara Başkanımız Mehmet Zeybek’in tensipleri ile çeşitli hediyeler verildi.” denildi.
ŞENLİK
6 FARKLI NOKTADA DAHA YAPILACAK
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, etkinlikte yaptığı konuşmada çocukların mutluluğunu ve eğlencesini önemsediklerini dile getirerek, “Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkıları ile bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bakanlığımıza da buradan teşekkür ediyorum. Değerli yavrularımızın yüzündeki tebessüm bizim için çok değerli. Buna vesile olabiliyorsak ne mutlu bize. Bu etkinlikle onlara unutulmaz bir gün yaşatmak istedik. İnşallah bu programı şehrimizde 6 farklı noktada tekrar yapmayı düşünüyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Eğlenerek öğrenmenizi istiyoruz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” şeklinde konuştu.
Şenliğe Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cem Kasapoğlu ile birlikte katıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti