Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuklara Ses Yalıtımlı Odada Tecavüz Eden Sapık Sucu Yakayı Ele Verdi

Damacana su satan Metin Şenay’ın iş yerinin arka tarafındaki odaya yalıtım yaptırıp mahalledeki kız çocuklarına tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Damacana su satan Metin

İstanbul’da çocuklara tecavüz eden bir sapık daha yakalandı. Tecavüz ettiği çocukların videosunu çeken sapığın tüm dijital arşivi de ele geçirildi. Kan donduran olayların adresi Bağcılar. Damacana su satışı yaptığı dükkânı ile mahalleli tarafından bilinen Metin Şenay isimli şahsın, çocukları kandırıp tecavüz ettiği ortaya çıktı. Sapık sucu, bir çocuğu gece vakti alıkoyunca yakayı ele verdi. Yapılan baskında polis ekipleri korkunç bir manzara ile karşılaştı. Şimdi o sucunun yüzlerce yıl hapsi isteniyor.

 

60 yaşında olduğu bildirilen Metin Şenay’ın 2009’da bir çocuğu istismar ettiği suçlamasıyla yargılandığı, ancak delil yetersizliğinden serbest bırakıldığı kaydedildi. Ancak son olayda bu kez yakayı ele verdi.

Çocuklara Ses Yalıtımlı Odada Tecavüz Eden Sapık Sucu Yakayı Ele Verdi

4 ÇOCUĞA TECAVÜZ ETTİ

 

12 yaşındaki ilkokul öğrencisi M.Y., okuldan sonra eve dönmeyince telaşlı aile polise başvurdu. Çevredeki kamera görüntülerinin incelenmesi sonrasında M.Y.’nin mahallenin sucusu Metin Şenay’ın aracına bindiği görüldü. Kamera kayıtlarında çocuğa, “Seni evine bırakayım, sen yorulma” dediği tespit edildi.

 

Çocuğu eve bırakmayan sapık sucu, onu işyerine götürdü. Önce bilgisayarı açıp oyun oynamasını sağladı, ardından da güvenini kazandığı çocuğu arka odaya götürdü. Burada kapattığı çocuğa bir kap verdi ve ona “Artık buradasın. Tuvaletin gelirse buna yapacaksın” diyerek bir süre sonra da tecavüz etti. Camı olmayan oda, yalıtımlı malzeme ile kaplıydı. Metin Şenay, iğrenç emelleri için odayı ses geçirmez hale getirmişti. Böylelikle kimse çığlıkları duymayacaktı.

 

Tecavüz sonrasında karnı ağrıyan çocuğa telefonundan çocuk esirgeme yurdu olduğu yalanını söylediği bir video izletti. Sonrasında çocuğun kendisini şikayet etme ihtimalinin önüne geçmek amacıyla “Ses çıkarırsan ben tutuklanırım. Sen de çocuk esirgeme kurumuna verilirsin. Aileni bir daha göremezsin. Sus ve ağlama. Seni öldürürüm” dedi.

Çocuklara Ses Yalıtımlı Odada Tecavüz Eden Sapık Sucu Yakayı Ele Verdi

KORKUNÇ PLAN TUTMADI

 

O sırada polis, görev başındaydı ve kamera görüntülerini izliyordu, saatler sonra da sapık sucu Metin Şenay’ın işyerine baskın yapıldı. Görenleri şok eden manzarada başrolde kanla kaplı bir oda ve ağlayan çocuk vardı. Çocuk kurtarılırken gözaltına alınan Metin Şenay’ın soruşturmasının Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütüldüğü kaydedildi.

 

Araştırmalar sonucunda Şenay’ın telefonunda daha önceden istismarda bulunduğu çocukların görüntüleri ele geçirildi. 2011-2021 yılları arasında tam 10 sene boyunca istismar edilen R.Ş. isimli çocuğun felç geçirdiği öğrenildi.

 

Baldızının çocukları 13 yaşındaki M.Ö. ile 14 yaşındaki E.Ö. de istismar kurbanıydı. Toplamda 3 çocuğun video kaydı görüntülerine erişilirken yakalandığı olayla birlikte bir çocuğa da tecavüz ettiği polis baskınıyla ortaya çıkan Metin Şenay’ın yüzlerce yıl hapsi isteniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti