Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuklardan 4’ü ve antrenör POZİTİF

Taşoluklu Milli Güreşçilerimizden 4

Taşoluklu Milli Güreşçilerimizden 4 sporcu ile Antrenörleri Yakup
Yağcı’nın yapılan koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı. Süreleri bugün
dolacak olan sporcular Uluslararası müsabakalar için Sofya ve İstanbul’a gidecek

 

Afyonkarahisar’ın adını Türkiye çapında yapılan turnuvada takım olarak birinci olan Taşoluklu güreşçi kızlarımızdan Fatma Yılmaz 33 kiloda, Yağmur Karabacak 36 kiloda ve Hava Konca 39 kiloda Türkiye Şampiyonu olmuştu. Büyük Yıldızlar kategorisinde ise Eda Nur Ersoy 43 kiloda Türkiye Şampiyonu, Ceren Sıla Müjde 46 kiloda ikinci olmuştu. Bu başarı sonrasında Afyonkarahisar’a dönen sporcular ve antrenör Yağcı şüphe üzerine koronavirüs testi yaptırdı. Eda Nur, Ceren Sıla, Fatma ve Yağmur ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Yakup Yağcı’nın testi pozitif çıktı. Gerekli izolasyon ve tedbirlere uyan sporcular 25 Nisan’da girdikleri karantina sürecini bugün dolduruyor. Sporcuların sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Antrenörü Yakup Yağcı, müsabakalara hazır olduklarını söyledi. Gerekli tedavilerinin yapıldığını anlatan Yağcı, Sofya’dan Türkiye’ye derecelerle döneceklerini söyledi.
3 KIZIMIZ SOFYA’YA,
2 KIZIMIZ İSTANBULA GİDECEK
2021 yılı U-15 Küçük Yıldız Bayanlar Avrupa Şampiyonası Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da 26-30 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Turnuvaya Afyonkarahisar’dan Fatma Yılmaz, Yağmur Karabacak, Hava Konca katlıyor.
Büyük Yıldızlar Uluslararası Zafer Kupası da 21-23 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak. Bu turnuvaya da Afyonkarahisar’dan Ceren Sıla Müjde ve Eda Nur Ersoy katılacak. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi