Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çocuklarımız çok mutlu oldu” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Çocuklarımız çok mutlu oldu”

Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Afyonkarahisar’da yetiştirme yurtlarında kalan 110 çocuğa iftar verdi. Borsa, çocuklara 30 liralık alışveriş çeki de hediye etti

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ile ATB Meclisi’nin ortaklaşa aldığı karar doğrultusunda Afyonkarahisar’daki yetiştirme yurtlarında yer alan çocuklara iftar verildi.
Borsa Restaurant’ta verilen iftarda konuşan Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, “Her yıl ekseriyetle Ramazan daveti yapıyoruz. Bu sene de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı Borsamızda ağırlamak istedik. 30’ar lira da hediye çeki verdik. Çocuklarımız çok mutlu oldu. Bütün sivil toplum örgütlerinin de bunları yapması gerekir diye düşünüyorum” dedi.
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Şanlıer ise “Bu geleneğin ileriki yıllarda da devam etmesini istiyorum. Çok güzel bir etkinlik. Valilik adına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Küçük çocuklarımızın bu tür mekanları görmeleri bir değişiklik olur, kendilerine sahip çıkıldığını göreceklerdir” diye konuştu.
ATB Meclis Başkanı Fahrettin Zobalı da “Bu Ramazan içinde en çok bu etkinlikle mutlu olduk. Bunu geleneksel hale getirmek isti-yoruz. Bize düşen her türlü görevi yapacağız” ifadelerini kullandı.
Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Fahri Kocaoğlu da bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekerek “Afyon merkezde kurumlarımızda kalan çocuklarımızla birlikte 110 çocuğumuzla buradayız. Kurumların diğer illerde yaşadıkları sıkıntılar, bu ilde minimum durumda. Kurumumuzdaki çocukların daha önce yaşadıkları travmaların en aza indirmesi için bu tür etkinliklerin yararlı olacağını düşünüyorum. Bunun devamını diliyoruz” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti