Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuklarımızı başıboş bırakmayalım – Kocatepe Gazetesi

Kanlıca Mahallesi’nde bulunan Kanlıca
Çocuklarımızı başıboş bırakmayalım

Kanlıca Mahallesi’nde bulunan Kanlıca Bilgi Evi ve Gençlik Merkezi Müdürü Hayati Kanat, Abdülkadir Yavuz ve izci öğrenciler, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti.
Dernek Müdürü Hayati Kanat, nazik kabullerinden dolayı Vali Hakan Yusuf Güner’e teşekkürlerini sunarken, Kanlıca Bilgi Evi ve Gençlik Merkezi olarak yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi.
Gençleri ve bilhassa öğrenmek, öğretmek, vatana ve millete faydalı bireyler olabilmek için özel gayret içerisinde olan gençleri makamında ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirten Vali Güner, yarının büyükleri çocuklar ve gençler için her türlü faaliyeti yerinde ve gerekli gördüğünü belirtirken; “İnsanlar küçük yaşlarda iyi veya kötüyü ayırt etmekte zorlanırlar. Bunun için hiçbir zaman çocuklarımızı başıboş bırakmamamız gerekiyor. Başta aile büyükleri olmak üzere, çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında etkin rol alanlar, çocuklarımızı ve gençlerimizi doğru yönlere doğru şekilde yönlendirmeleri gerekmektedir. Bunu da yaparken çocukların sadece ders ve sınav konularına odaklı olması değil, toplumda en iyi şekilde uyumlu ve sosyal hayata entegre bireyler yetiştirilmesi gerekmektedir. Bu anlamda izcilik faaliyeti gibi önemli çalışmaları sürdüren ve bunu manevi değerlerle taçlandıran Kanlıca Bilgi Evi ve Gençlik Merkezi Müdürü Hayati Kanat ve tüm gönüllülerini kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti