Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çocuklarımızı Geleceğe Hazırlayacağız”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Çocuk Bilim Merkezi” projesiyle 6-16 yaş aralığında ki çocukları bilim ve teknoloji atölyelerinde geleceğe hazırlamak istediklerini dile getirdi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan “Çocuk Bilim Merkezi” ile ilgili açıklama yaptı.
Belediye Başkan Adayı Uluçay, konu hakkında şunları kaydetti: “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için en konforlu en teknolojik donanımlı projelerimizi hayata geçireceğiz. Gençliğimize yakışır ‘Çocuk Bilim Merkezi’ projemizle 6-16 yaş aralığında çocuklarımızı bilim ve teknoloji atölyelerinde geleceğe hazırlayacağız. Merkezimiz içerisinde kodlama atölyesi, icat atölyesi, fen ve mühendislik atölyesi, bilim festivali atölyesi, değerler eğitimi, bilimsel gelişim programları ve akıl oyunları yer alacak. Projemizle çocuklarımızın bilime ve teknolojiye olan ilgilerini destekleyerek deney yapabilecekleri ve öğrenme yetilerini yükseltebilecekleri ortam sunacağız. Aynı zamanda da çocuklarımız hem eğlenirken hem de öğrenecekler.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti