Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocukların ortasında meydan savaşı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Çocukların ortasında meydan savaşı

Afyonkarahisar 2. Dumlupınar Caddesi
üzerinde bulunan ve her gün yüzlerce küçük çocuğun gelerek eğlendiği Yeşil Park’ta çevreyi rahatsız eden üç kişi ile polis arasında çıkan arbedede bir polis kolundan yaralandı

İddialara göre olay Yeşil Park’ta bulunan üç kişinin çevreyi rahatsız etmesi ve polise haber verilmesiyle başladı. Çevreyi rahatsız eden ve alkollü oldukları ileri sürülen kişiler olay yerine gelen motosikletli polislere saldırdı. Şahısları etkisiz hale getirmeye çalışan polisler ile üç kişi arasında arbede çıktı. Arbede sırasında bir kişi polise bıçak çekerek kolundan yaraladı.
Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gelen ekipler olaylara karışan üç kişiyi biber gazı kullanarak etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan zanlılar elleri kelepçelenerek sağlık kontrolü için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Zanlılar sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ifadeleri alındı. Kolundan yaralanan polis ise ekip arkadaşı tarafından hastaneye götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)