Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çocuklarınızı mutlaka okutun” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Çocuklarınızı mutlaka okutun”

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu’nun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretleri devam ediyor

Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak gerçekleştirilen ziyaretlerin ilki Esma Balkanlıoğlu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı ve Vakıf elemanlarınca Gündoğmuş Mahallesi’nde ikamet eden Fadime Durak ve ailesine gerçekleştirildi. 6 Yıl önce eşinden boşanan ve 4 çocuğuna bakmaya çalışan annenin sıkıntıları ve talepleri Bayan Esma Balkanlıoğlu tarafından dinlendi.
NAZMİ SAATÇİ MAHALLESİ ZİYARET EDİLDİ
Bayan Balkanlıoğlu ikinci ziyaretini Nazmi Saatçi Mahallesi’nde ikamet eden ve uzun süredir eşiyle görüşmeyen Yasemin Özçakmak’a oldu. Bayan Balkanlıoğlu, son olarak da Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde ikamet eden ve eşinden ayrı yaşayan 5 çocuk sahibi Döndü Şen’i ziyaret ederek annenin ve çocuklarının talep ve sıkıntılarını dinledi.
İHTİYAÇLAR NOT ALINDI
Ziyaret sırasında annelerin ve çocukların talepleri ile ihtiyaçları Bayan Bakanlıoğlu’nun da talimatları ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Süleyman Arı tarafından karşılanmak üzere not alındı.
TÜRK TOPLUMUNUN GELECEĞİ
Ziyaretler sırasında özellikle çocukların okutulması konusunda annelere nasihatlarda bulunan Bayan Balkanlıoğlu, “Çocuklarınızı mutlaka okutun, devletimiz okuyan çocuğu her şekilde koruma altına almakta ve her türlü desteği sağlamakta, bu doğrultuda devletimizden bulunacağınız talepleriniz mutlaka değerlendirilecektir. Onlar hem sizlerin, hem bizlerin, Türk toplumunun geleceğidir. Büyük sıkıntılar ve acılar içerisinde olsanız da yavrularımızı okutun, biz siz değerli annelerimizin arkasındayız” dedi. (Kocatepe)