Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Cumhur İttifakı millettin bekası için gerekli”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayları
“Cumhur İttifakı millettin bekası için gerekli”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Prof. Dr. Turan Civelek ve Dr. Ersan Özgür Kurtuluş Caddesi esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında yolda karşılaştıkları vatandaşlarla sohbet edip, ‘Cumhur İttifak’ını anlatan MHP’li Milletvekili adayları 24 Haziran seçimleri için destek istedi.
 “GECE-GÜANDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”
Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek, yeni ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle’ birlikte istikrarın tekrar temin edileceğini söyledi. Ziyaretleri sırasında vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini, Cumhur İttifakını ve Milliyetçi Hareket Partisi’ni anlattıklarını ifade eden Civelek, “Görüyoruz ki, vatandaşımız Cumhur İttifakını tam anlamıyla kavramış durumda. Bugün Afyonkarahisarımızda tüm adaylarımız MHP’nin 6 adayı da dur durak bilmeksizin gece gündüz çalışmakta ve karış karış Afyonkarahisar’ımızı dolaşmaktadır. Bu çerçevede biz de bugün diğer adaylarımız tarafından ziyaret edilmemiş olan esnaflarımızı ziyaret ettik. Kurtuluş Caddesi’ndeki esnafımızla buluşuyoruz. Esnafımız ve vatandaşımız samimi bir şekilde mübarek Ramazan-ı Şerif günün de Cumhur İttifakını millettin bekası için gerekli olduğunu ifade ediyor” dedi.
“VATANDAŞLARIMIZ MHP’Yİ
HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAK”
“MHP bu ülkenin temel taşı, çimentosudur” diyen Milletvekili Adayı Civelek, “Bazı anket firmaları bazı çevreler Milliyetçi Hareket Partisi’ni baraj altı göstermeye çalışıyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini, cumhur ittifakını yüzde 50’nin altında göstermeye çalışıyor. Bende şunu söylüyorum. 25 Haziran sabahı vatandaşın vereceği cevap tahmin ediyorum hepimiz adına olacak. 25 Haziran sabahı vatandaşımız cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ve cumhur ittifakına evet diyecek. Emin olun vatandaşlarımız Milliyetçi Hareket Partisi’ni de hak ettiği yere taşıyacaktır” diye konuştu.   
“BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR EDİN VE
 OYUNUZ MHP’YE VERİN”  
2 türlü pusulada oy kullanılacağından bahseden Civelek, “Bu seçimde önümüze iki pusula gelecek. Bunlardan bir tanesi Cumhurbaşkanlığı seçim pusulasıdır. Burada MHP’nin oyu Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye olacak. İkinci pusula da Milletvekilliği pusulası burada AK Parti’yle Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı kapsamında yan yana yer alıyor. Burada 2 tip oy var. Bunlardan bir tanesi partiye kullanılacak oy. Diğeri de Cumhur İttifakına kullanılacak oy. Biz diyoruz ki; yukarıda reisi cumhurumuza aşağıda da ise Devlet Beye teşekkür edin ve oyunuz MHP’ye verin” şeklinde konuştu.
“SON GÜNÜ KADAR ÇALIŞACAĞIZ”
MHP Milletvekili Adayı Ersan Özgür ise, 24 Haziran seçimlerinde tüm vatandaşlardan ve esnaftan destek isteyerek şunları kaydetti:
“Seçim çalışmalarımız son hızlıya devam ediyor. İlçelerde olduğu gibi il merkezimizde de seçim çalışmalarımız devam ediyor. Bugün merkezde Kurtuluş Caddesinde esnafımızı ziyaret ediyoruz. Esnaflarımız genel itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek olacaklarını ifade ediyorlar. 24 Haziran’da bunun sonuçlarını alacağız. Vatanlarımız gerçeği gördü. 15 Temmuz’dan sonrası Cumhur İttifakı’nın oluşmasıyla birlikte seçim noktasında herkes devletin yanında, milletin yanında olan Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’ye bir teşekkür edilmesi yönünde hareket edeceklerini ifade ediyorlar. Son güne kadar bütün milletvekillerimiz ilçelerde ve il merkezimizde seçim için büyük gayret içerisinde çalışacağız.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti