Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Cumhur İttifakı ruhuyla hizmet etmeye devam edeceğiz”

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Cumhur İttifakı ruhu ile hizmet ve çalışmaların yürütüldüğünü vurguladılar

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve il yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il kongresinde İl Başkanlığına seçilen Mehmet Kocacan’a ve il yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İl Teşkilat Başkanı İbrahim Eroğlu, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz yer aldı. MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri Beytullah Bostancı, Ramazan Er, Mustafa Gün ve Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal’da ziyarette hazır bulundu.
“UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”
MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhur İttifakı ruhu ile Afyonkarahisar hizmet etmeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiğimiz il kongresinden sonra AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve il yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine bu hassas davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı ruhu ile Afyonkahisar’da hizmet vermeye devam ediyoruz. Afyonkarahisar’ın talep ve isteklerini yerine getirmek adına Milletvekillerimiz Ankara’da uyum içerisinde çalışırken bizde yerel de elimizden gelen çalışmayı sarf ediyoruz.” dedi.
“HER ZAMAN İSTİŞARE HALİNDEYİZ”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, MHP İl Başkanlığı görevine tekrar seçilen Mehmet Kocacan ve il yönetimine başarılı çalışmalar yapmaları temennisinde bulunarak şöyle konuştu: “Cumhur İttifakı çerçevesinde Afyonumuza, milletimize ve tüm İslam Âlemine hizmet etmeye devam ediyoruz. Başkanımızla Afyonkarahisar’a hizmet noktasında her zaman istişare halindeyiz. Cumhur İttifakı Milletvekilleri güzel bir uyum içerisinde Ankara’da bakanlıkları ziyaret ederek ilimize hizmet ediyorlar. Tekrar yeni seçilen yönetime hayırlı olsun diyorum.”
Ziyaretin anısına Hüsiyen Ceylan Uluçay, Mehmet Kocacan’a Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti