Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Cumhurbaşkanı asgari ücretin ne olacağını süresi gelmeden ilan edecek”

AK Parti Genel Başkan

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Sayın Cumhurbaşkanının talimatları doğrultusunda birçok çalışma yapılıyor. Bunlardan bir tanesi de asgari ücretle ilgili. Zannedersem çok kısa bir süre içinde bunu tamamlayacaklar. Sayın Cumhurbaşkanı asgari ücretin ne olacağını daha süresi gelmeden ilan edecektir” dedi

 

Özhaseki, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu.
AK Parti’de yerel yönetimlerden sorumlu olduğunu anımsatan Özhaseki, “Yerel yönetimlerden sorumlu olmak, belediye başkanlarının biraz da abisi gibi olmak, onların problemleriyle ilgilenmek ve sorunlarını takip etmek… Bir de seçim zamanı geldiğinde hangi belediye başkanı daha çalışkan, hangi belediye başkanı vatandaşa daha sempatik geliyor ve seviyor onu yoklamak. Buraya geldiğimde ben kendi açımdan bu işe baktım. Sağ olsun belediye başkanımız ikinci defa adaylığını koyduğunda bizi mahcup etmedi.” diye konuştu.
Özhaseki, Antalya’da yarın bölge toplantısı yapacaklarını dile getirerek, “Orada ilgili arkadaşlar olacak. Pazar günü de 10 bakan yardımcısı arkadaşımız olacak. Tek tek herkes dertlerini söyleyecekler orada, daha kolay yardımcı olacağız belediyelerimize.” ifadelerini kullandı.
Asgari ücret konusuna değinen Özhaseki, şunları söyledi:
“Cumhurbaşkanının net bir beyanatı var. O da ‘hiçbir çalışanı, sabit ücretliyi, dar gelirliyi enflasyon karşısında zor durumda bırakmayacak.’ Haliyle Sayın Cumhurbaşkanının talimatları doğrultusunda birçok çalışma yapılıyor. Bunlardan bir tanesi de asgari ücretle ilgili. Zannedersem çok kısa bir süre içinde bunu tamamlayacaklar. Sayın Cumhurbaşkanı asgari ücretin ne olacağını daha süresi gelmeden ilan edecektir. Bu konuda bizler de bekliyoruz ama en azından herkesi tatmin edecek, ‘iyi oldu elhamdülillah’ diyeceği bir ücretin olacağını ben tahmin ediyorum.” (AA)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti