Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Cumhurbaşkanımız Afyonkarahisar’a ayrı önem veriyor”

“Cumhurbaşkanımız  Afyonkarahisar’a ayrı önem veriyor”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İl Genel Meclisi AK Parti grup toplantısına başkanlık yaptı. Uluçay, “Cumhurbaşkanımız Afyonkarahisar’a ayrı bir önem veriyor” dedi

 

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Av. Burhanettin Çoban ve İGM Üyeleri grup toplantısını AK Parti İl Başkanlığında yaptı. İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay idaresinde yapılan toplantıya Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı.
“MESAİ GÖZETMEDEN
ÇALIŞIYORUZ”
Toplantıda konuşan İGM Başkanı Av. Burhanettin Çoban, kurumun çalışmaları hakkında bilgiler vererek, “Köylerde ve kırsal alanda yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek ve refah seviyelerini artırmak amacıyla İl Özel İdaresi tüm birimleriyle yaz-kış, mesai merhumu demeden özverili bir şekilde hizmet veriyor. Burada amaç millete hizmet etmek.” dedi.
“KOORDİNELİ
BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da İGM’nin devletin kendilerine emanet ettiği bütçeyi, yerinde ve etkin şekilde kullandığını bildiğini kaydederek şöyle konuştu: “İnşallah bundan sonra, bundan önce olduğu gibi koordineli bir şekilde çalışacağız. 36 İGM üyemizle köy ve kasabalarımızda, ilçelerimize kamu yararına olan gerekli yatırımları yerinde ve hızlı bir şekilde yaptığınıza şahidiz. 18 senelik AK Parti hükümetleri döneminde yapılan yatırımlar Cumhuriyet döneminde yapılan yatırımları kat kat fazlasıyla geçmiştir. Bu dönemde ulaşımdan turizme, eğitimden sağlığa her alanda yapılan yatırımlar vatandaşlarımıza sunulmuş ve halkımızı hizmete doyurmuştur. AK Parti olarak halkımızın bir tek kuruşunu dahi zayi etmeden kamu yararına ne varsa oraya harcıyoruz. Bugün muhalefet yaptığını sanan bir kesim siyasiler maalesef bizden önce halkın parasını batık bankalara, faizlere ve borca yatırırken, halkımıza hizmet etmek de bize nasip oldu. 2002 yılından bu yana AK Parti hükümeti yerli ve milli anlayışla Türkiye’nin bekası için seferber oldu. Özellikle bu seferberlikte yapılan yatırımlar ve bu yatırımların Afyonkarahisar’a kazandırılmasında AK Parti lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, şehrimize verdiği ayrı bir öneminden kaynaklanmaktadır.”
>> Kocatepe Haber Merkezi