Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyet için “çiçek gibi” koşu

Bu haberin fotoğrafı yok
Cumhuriyet için “çiçek gibi” koşu

Flora Çiçek Üretim Kooperatifi ve İnterflora Çiçekçileri Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen proje kapsamında İlimizde adeta çiçekler açtı

İlimize gelen Flora Çiçek Üretim Kooperatifi ve İnterflora Çiçekçileri Derneği üyeleri İlimizde bulunan Şehitlikleri gezerek adeta çiçeklerle donattılar. Tüm şehitlikleri geçen çiçekçiler şehir merkezinde de esnaf ve vatandaşlara çiçek dağıttılar.
Proje kapsamında ise İlimiz hükümet meydanından başlatılan Cumhuriyet Çiçek Koşusu Kocatepe Atatürk anıtında son buldu.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen proje kapsamında Kocatepe Atatürk Anıtı adeta çiçeklerle donatıldı.
Flora Çicek Üretim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Yazıcı, İzmir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi ve Proje yürütme kurulu üyesi Ali Osman Öğmen ile İnterflora Çiçek Üretim Kooperatifi Bölge Temsilcisi Necati Taşpınar, Kocatepe Anıtına çelenk sunmak üzere gelen protokol mensuplarına, askeri personellere ve öğrencilere çiçek dağıttılar.
Törende Flora Çicek Üretim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Yazıcı, Vali Haluk İmga’ya günün anısına bir plaket takdim etti.
Vali Haluk İmga, böylesine anlamlı bir günde böylesine güzel bir organizasyon düzenleyen Flora Çicek Üretim Kooperatifinin tüm ortak ve üyelerine teşekkür etti.
Cumhuriyet çiçek koşusunun finali ise Anıtkabir’de yapılacak.
Öte yandan Afyonkarahisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kocatepe Anıtı’nda çelenk sunma merasimi yapıldı. Merasim ilk olarak Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga ilk çelengi Anıt’a koydu. Ardından ise Garnizon Komutanığı Adına Hava Piyade Kurmayalbay Hava Meydan Konutanı Seyfullah Sönmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Altuntaş, Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin de çelenk sundular.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti