Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Daha güzel bir Afyonkarahisar için çalışıyoruz”

“Daha güzel bir Afyonkarahisar için çalışıyoruz”

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, ilçelerdeki ziyaretlerine devam ediyor. Vali Çiçek, daha güzel bir Afyonkarahisar için çalıştıklarını belirtti

 

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Hocalar ve Kızılören ilçelerini ziyaret etti. Sinanpaşa’ya bağlı Yörükmezarı Köyü ile Hocalar’a bağlı Yağcı Köyü arasında devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Çiçek, “Çözüm bekleyen sorunlar etkili bir şekilde çözülüyor ve çözülmeye devam edecek.” dedi.
MUHTARLARI DİNLEDİ
Hocalar Kaymakamı Cihat Abukan’dan ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden genel durumuna ilişkin bilgiler alan Vali Çiçek, ardından merkez mahalle ve köy muhtarları ile toplantıda bir araya gelerek, muhtarların taleplerini dinledi.
Hocalar Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Çiçek, Kaymakam Cihat Abukan’dan ilçe hakkında bilgiler aldı. Hocalar Belediye Başkanlığına da geçen Vali Çiçek Belediye Başkanı Ali Arslan’dan ilçede yürüttüğü projelerini dinledi.
Vali Çiçek, Kızılören Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa’yı makamında ziyaret etti. Ardından Kızılören Belediyesine geçen Vali Çiçek, Belediye Başkanı Ali Erol’dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Kızılören İlçesi’nde merkez mahalle ve köy muhtarları ile toplantıda bir araya gelen Vali Çiçek, muhtarların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek, “Bizler ilçeleriyle birlikte daha güzel, daha yaşanabilir bir Afyonkarahisar için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.
Vali Çiçek, Kızılören İlçesi’nde tarihi Ulu Cami bahçesinde bulunan Millet Kıraathanesi’ni ziyaret etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi