Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Daha inançlı, daha güçlüyüz” – Kocatepe Gazetesi

“Daha inançlı, daha güçlüyüz” – Kocatepe Gazetesi
“Daha inançlı, daha güçlüyüz”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, parti içindeki istifaların doğal karşılanması gerektiğini belirtti. Görgöz, “İl ve ilçe örgütlerimiz birlikte, her geçen gün, bir önceki güne göre daha inançlı, daha azimli ve daha güçlüyüz” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, parti içindeki son gelişmeleri değerlendirdi. Görgöz, “Biz (CHP İl Örgütü) 27 Mayıs 2012 tarihinde yapılan olağan il kongresi sonucunda göreve geldik. Her geçen gün daha da artan faşizan saldırılara, yargının siyasallaştırılmasına, hukuksuz tutukluluklara, emeğin örgütsüzleştirilerek daha fazla sömürülmesine, insan hakları ihlallerine, ileri demokrasi söylemi ile gelinen tek adam yönetimine, yolsuzluklara, peşkeş çekilen özelleştirmelere, ucube eğitim sistemine, komşu ülkelerle gelinen duruma ve yanlış yönetilen dış ilişkilere, yeniden hortlatılan terörden, milli değerlerimizin yok edilmesine kadar yapılan yanlışlara seyirci kalamazdık. Bu bozuk düzeni değiştirmek için daha etkin mücadele etmeye ve daha fazla çalışmaya ihtiyacımız vardı. Bu inanç ve düşüncelerle yola çıktık. Bu onurlu, aynı zamanda zorlu yolda başarılı olabilmek için, daha önce yapılan yanlışlara taviz vermeden, ideallerimizden sapmadan çalışmamız gerektiğini biliyorduk” dedi.
“TÜZÜK İHLALİ YOK”
Bu süreçte çeşitli istifaların yaşandığına dikkat çeken Görgöz, “Böylesine heyecan ve umutla çalışırken, her kitle örgütlenmesinde olduğu gibi partimizde de istifalar yaşandı. Önce merkez ilçenin istifası, sonra kadın kolları il başkanı ve il yönetimindeki istifalar. Bunlar yaşandı, yaşanıyor, yaşanabilir de. Ancak bu istifaların öncesinde de, sonrasında da, merkez ilçe örgütümüzün ve il kadın kollarının oluşumunda da il örgütümüz tarafından yapılan tüm uygulamalar parti tüzüğüne göre yapılmıştır. Herhangi bir tüzük ihlali söz konusu değildir. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, yaşadığımız sıkıntılara rağmen, inandığımız ilkelerimizden hiç sapmadan mücadelemizi sürdürdük sürdüreceğiz. İl ve ilçe örgütlerimiz birlikte, her geçen gün, bir önceki güne göre daha inançlı, daha azimli ve daha güçlüyüz” diye konuştu. (Kocatepe)