Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Davet Meyvesini Veriyor; Afyon Turizmin Gündeminde

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile TÜRSAB Dumlupınar BTK’nın turizmcilere yönelik Afyonkarahisar daveti sonuç vermeye başladı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar’ın tanıtımı ve turizminin gelişmesi için yoğun mesai harcıyor. Yiğitbaşı, turizm sektörü temsilcilerini Afyonkarahisar’daki kültürel zenginlikleri görmeye davet etmişti. Yiğitbaşı’nın ardından TÜRSAB Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu da benzer bir daveti gerçekleştirmiş ve bir inceleme gezisine ev sahipliği yapmıştı.

TÜRK HAVA YOLLARI İLK ADIMI ATTI

Vali Yiğitbaşı ve TÜRSAB Dumlupınar BTK’nın davetleri meyvelerini vermeye başladı. Önce Türk Hava Yolları, ünlü oyuncu Melis Sezen’in oynadığı reklam filmiyle Afyonkarahisar’ı dünyaya tanıttı. Ardından Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya, gazeteci Adem Metan’ın hazırlayıp sunduğu Youtube programında Afyonkarahisar’dan övgüyle bahsetti.

BAĞLIKAYA AFYON’U TAVSİYE ETTİ

Adem Metan’ın “Türkiye’deki vatandaşlara birkaç destinasyon söyleseniz” demesi üzerine Bağlıkaya, “Destinasyonların hepsi bizim bebeğimiz. Hepsi bizim gözbebeğimiz. Ben özellikle yaz aylarında, yüksek sezonlarda vatandaşlarımızın kültür turlarına biraz daha ağırlık vermesini tavsiye ederim, isterim. Bundan da mutlu olurum. Çünkü deniz, kum, güneş Türkiye’de neredeyse 8 ay yapılabilecek bir şey. Bizim Konya, Afyon, Kütahya bölgesinde de aile seyahatlerimiz. Aile gezilerimiz çok yoğun” dedi.

“HAYAL EDEMEYECEĞİNİZ KONFOR…”

Adem Metan’ın “Müthiş oteller var ama Afyon’da” hatırlatmasıyla Bağlıkaya, “Hiç hayal edemeyeceğiniz servis ve konfor var orada” dedi. Bunun üzerine Adem Metan da “Afyon’da bir otel ismi vermeyeyim şimdi. Türkiye’de çok iddia ediyorum, konfor olarak o kalitede otel çok zordur. Termal otel… Ben annemi, babamı götürmüştüm zamanında. Birkaç kez de seyahat ederken bilerek konaklamayı oraya denk getirdim. Müthiş! Yurtdışından çok fazla misafir alan bir yer” ifadelerine yer verdi.