Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Davut Doğan, Afyon’a Geliyor

ATSO KOBİ Akademisi eğitim takvimi çerçevesinde 17 Ocak 2024 Çarşamba, saat 14.00’te, Oda’da, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan’ın katılımı ile Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma eğitimi düzenlenecek.

ATSO KOBİ Akademisi eğitim

İş dünyasının önde gelen isimlerinden olan Doğan, aile şirketi kavramından yola çıkarak kurumsallaşmanın gereklerini aktaracak.

DOĞANLAR HOLDİNG TEMELİ 1970’DE ATILDI

1970’li yıllarda temellerini Hacı Ali Doğan’ın Biga’da kurduğu Doğtaş ile atan Doğanlar Holding, başta mobilya olmak üzere, perakende, enerji ve inşaat sektörlerinde Türkiye’nin önde gelen grup şirketlerinden birisidir. Bünyesinde borsada işlem gören 2 şirketi barındıran Holding, enerji sektöründe Biotrend; inşaat sektöründe Doğyap; perakende sektöründe Troypark ve mobilya sektöründe 6 markasıyla (Doğtaş, Kelebek, Kelebek Mutfak-Banyo, Lova Yatak, RuumStore ve BİGA Home) Doğanlar Mobilya Grubu Türkiye’de ve yurt dışında yatırımlarına devam etmektedir.

DAVUT DOĞAN KİMDİR?

1999–2009 yılları arasında Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. 2003 yılında Türkiye’deki markalı mobilya üreticilerini bir çatı altında toplayarak Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’ni (MOSDER) kurdu ve bir süre dernek başkanlığını da yaptı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mobilya Sektör Kurulu Başkanlığını 10 yıl süre ile yürüttü. Bugün aktif görevlerine devam eden Doğan, Türkiye Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜSİAD) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) üyesidir. Farklı projeler geliştirmeyi ve yaratıcı alanlarda kendini güncel ve aktif tutmayı seven Doğan, 2005 yılında Dünya Girişimcilik Yarışması’nda “Türkiye Finalisti” oldu. 2007 yılında Milli Verimlilik Merkezi tarafından “Yılın En Verimli İş Adamı” seçildi. 18 Mart Üniversitesi ile ODTÜ öğrencileri anketi ile “ yılın işadamı” seçildi. Şimdiye kadar yaklaşık 65 ülkede incelemelerde bulunan Davut Doğan, halen bünyesinde 28 şirket, 3.000’den fazla çalışan, 400’ü aşkın mağaza ve onlarca iş ortağı ile birlikte 30 bin kişilik bir aile olan Doğanlar Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam etmektedir. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Doğan eğitim hayatına İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü’nde devam etmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti