Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Dayanışma ve birlik içinde olmaya devam edeceğiz”

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan ve Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti

 

Ziyarette Şube Başkanı Mustafa Arslan, Afyonkarahisar Belediyesi’nin desteği ve ortaklığında hayata geçirilen “Bir Bilenle Bilge Nesil” kitap okuma yarışması, “Bir Dilek Bir Yetim Bir Yetimhane” projesiyle Çad/ Encemine’de yapımı devam eden “Erol Battal Kız Yetimhanesi” ile ilgili son gelişmeleri Başkan Zeybek’le paylaşarak, bilgilendirdi. Arslan, ilerleyen dönemlerde yapılması planlanan çalışmalar hakkında Başkan Zeybek’le istişare ederek, eğitime ve yetimlere katkısı, dolayısıyla kendisine teşekkür etti.
Başkan Mehmet Zeybek ise, “Memur-Sen İl Temsilcisimiz ve Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanımız Mustafa Arslan ve yönetimini Belediyemizde misafir etmekten memnun olduk. Ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan sendikanın gelecek yıldan itibaren gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Belediye olarak, sendikalar, dernek ve oda, mesleki kuruluşları ile dayanışma ve birlik içerisinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti