Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Değerlendirme eğitimine ATB ev sahipliği yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar
Değerlendirme eğitimine ATB ev sahipliği yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, 11. Dönem Akredite Odaların ve Borsaların Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumluları için “Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Eğitimi” 6-7 Mart 2017 tarihlerinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Afyonkarahisar Ticaret Borsası ev sahipliğinde NG Afyon Wellness & Convention Otel’de gerçekleştirildi.
11.Dönemde yer alan Akredite Oda/Borsaların davet edildiği eğitimin birinci gününde, Stratejik Planlama ile ilgili detaylar anlatıldı. Eğitimde ayrıca, Cengiz Tavukçuoğlu tarafından “Değişen Dünya ve Endüstri 4.0 Yaşamımıza Ne Getirecek?” konulu sunum gerçekleştirildi. Eğitimin ikinci gününde ise, Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme yöntemleri ile  Stratejik Amaç ve Hedef Belirleme, Strateji Geliştirme ve geliştirme ziyaretleri hakkında istişareler yapıldı.
11. Dönemde yer alan Akredite Oda/Borsaların katılımcılarına ATB Canlı Hayvan Borsası gezdirilerek, işleyişi, faydaları ve hedefleri hakkında bilgiler verildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti