Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Değişim Mantıklı Olmazsa Afyon’un Kayıp Yıllarına Yenisi Eklenir

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, 31 Mart yerel seçiminde mantıklı bir değişim olmaması halinde Afyonkarahisar’ın kayıp yıllarına yenisinin ekleneceğini söyledi.MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, 31 Mart yerel seçiminde mantıklı bir değişim olmaması halinde Afyonkarahisar’ın kayıp yıllarına yenisinin ekleneceğini söyledi.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt beraberindeki partililerle birlikte, 2. Küçük Sanayi Sitesi esnafı, Özerler ailesinin fertleri ve Özerler Holding çalışanları, milli sporcularımız ile Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Afyonkarahisar Şube Başkanlığı üyeleriyle bir araya geldi.

ELHAMDÜLİLLAH HEM MHP’YE HEM ŞAHSIMIZA SAHADA ÇOK İYİ BİR TEVECCÜH VAR

Esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen MHP Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Seçim propaganda döneminde saha çalışmalarımız beklentilerimizin üzerinde son derece güzel gidiyor. Elhamdülillah hiçbir olumsuzluk yok. Hatta şöyle diyebilirim. Umduğumuzun çok üzerinde bir teveccüh var. Hem MHP’ye hem şahsımıza, hem de ekibimize çok iyi bir teveccüh var. Gerçekten biz sahaya çıktıkça hem motive oluyoruz hem mutlu oluyoruz. İnsanların bizlere olan samimi duygularını ifadesi samimiyetleri desteklerini ifade etmeleri tüm ekibimizi hep birlikte motive ediyor. Bu olumlu havada gün geçtikçe üzerine koyarak ilerliyoruz. Bunun da farkındayız. İçimizde 4-5 seçim geçirmiş daha önce hem milletvekilliği seçimleri hem belediye başkanlığı seçimi olarak sahada bulunmuş büyüklerimiz var. Tüm çalışmalarda aktif rol almış arkadaşlarımız var. Teşkilatımız bunu gördükçe memnuniyetini ifade ediyor. Hatta bize şöyle diyorlar; ‘Başkanım siz belki bunu kıyaslama imkânı bulamayabilirsiniz Siz daha önce basın yoluyla bunu takip ettiniz. Ama insan insanlara temasla, insanların duygularını ifade etmesi daha farklı bir ortamdır.’ Gerçekten de farklı onu ben de yeni idrak ediyorum. ‘Bu olumlu havayı biz nadiren yaşadık az gördük. Bugünkü MHP ve bugünkü bizim kadrolarımıza olan ilgi teşkilat olarak bizleri son derece memnun ediyor. En üst seviyede diyebiliriz.’ diyorlar. Şahsi görüşüm de aynı şekilde. Biz bu yola çıkarken hamd olsun bir potansiyelimiz olduğunun dostlarımızın olduğunun farkındaydık. Afyonkarahisar’a bir şeyler katabileceğimizin farkındaydık. Ama gördüğümüz ilgi bizleri de son derece mutlu ediyor. Umudumuzun çok üzerinde bir teveccühle karşı karşıyayız. Tüm hemşerilerimize bu vesileyle tekrar teşekkür etmek istiyorum.” diye konuştu.

DEĞİŞİM MANTIKLI OLMAZSA AFYON’UN KAYIP YILLARINA YENİSİ EKLENİR

“MANTIKLI DEĞİŞİMİ” HEMŞEHRİLERİMİZ SAYESİNDE PAROLA EDİNDİK

Vatandaşların MHP’ye ve şahsına teveccühünün her geçen gün arttığını kaydeden Küçükkurt, “Allah’a çok şükür ve Allah nasip ederse 1 Nisan’da da bunu zaferle taçlandıracağız. Biz sürekli mantıklı değişim diyoruz. Bu bizim sloganımız haline geldi. Biz mantıklı değişim diyoruz. Hakikaten bir dip dalga var. Bu sefer gerçekten vatandaşın arasında, kamuoyunda seçimle ilgili bir dip dalga mevcut. Bu dip dalganın bizim lehimize olduğunun da farkındayız ki göstergeler tamamen buna işaret ediyor. Afyonkarahisar’da hemşehrilerimizin kanaatini oluşturan bu dip dalga Allah nasip ederse MHP’nin ve bizlerin lehinde tecelli edecek. Mantıklı değişim noktasında bunu aslında biz hemşerilerimizden edinerek kendimize parola olarak benimsedik.” ifadelerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKINI KORUYORUZ, VATANDAŞIN DEĞİŞİM TALEBİ İÇİN YEREL SEÇİMDE İTTİFAKTAN AYRI YOL ALDIK

Afyonkarahisar halkının Belediye yönetiminde gerçekten makul bir değişim taraftarı olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Küçükkurt, “Vatandaşımızın gerçekten yerel yönetimlerle ilgili bir değişim talebi var. Bir değişim isteği var. Bunun farkındayız hatta MHP’nin Cumhur İttifakı’ndan ayrı olarak yol almasının temelinde de bu yatıyor. Malum olduğu üzere MHP Cumhur İttifakı’nın ana ayaklarından bir tanesidir. Milli meselelerimiz de ülkemizin birlik ve beraberliği ile ilgili konularda devletimizin bekası ile ilgili güvenlik konularıyla ilgili noktalarda hepimiz Cumhur İttifakı’nın ana ilkelerine saygılıyız, bağlıyız. Bunda hiçbir beis yok. Bunu her ortamda ifade etmeye çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ülkemizin birlik ve beraberliği için oluşturduğu bu ittifak ruhunu hepimiz benimsiyoruz, koruyoruz, gözetliyoruz. Bunu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhurbaşkanımızı o yüce makama taşıyarak taçlandırdık. Bunda hiç kimsenin bir endişesi ya da eksi bir düşüncesi yok. Ama yerel yönetimler noktasına geldiğimizde birçok eksiklik ve yanlışlık olduğunu biliyoruz. Bunu biz görevimiz nedeniyle yani basın yoluyla da ifade ettik Vatandaşlarımızda aynı doğrultudaki görüşü ifade ediyorlar.” şeklinde konuştu.

DEĞİŞİM MANTIKLI OLMAZSA AFYON’UN KAYIP YILLARINA YENİSİ EKLENİR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti