Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demirkırkan’dan başsağlığı mesajı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Demirkırkan'dan başsağlığı mesajı

CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’nin üzerine çöken terör karabulutunun, dün de askerlerimizi şehit ettiğini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez ilçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Siirt’in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasında PKK’lılar tarafından şehit edilen 8 askerimiz için yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Siirt’in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasında, PKK’lı teröristler karayoluna tuzakladıkları bombayı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatıldı, patlamada 2’si üst rütbeli 6’sı er olmak üzere 8 asker şehit oldu. Kamuoyu tarafından biliniyor ki Adalet ve Kalkınma Partisi, terör örgütünün meşrulaştırılmasında rol oynamıştır. Oslo’da yapılan gizli görüşmeler, seçimden hemen önce Dolmabahçe Sarayı’nda konuşulduğu bildirilen mutakabat, terör örgütünün isteklerinin yerine getirildiğini göstermektedir. Her 21 Mart’ta ‘Acaba Öcalan ne açıklayacak’ diye vatandaşları yönlendirmeye çalışan yandaş medya da terör örgütünün meşrulaştırılmasında rol oynamıştır. Gelinen noktada son iki ayda 40’ı aşkın askerimiz şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Terörün bitirilmesi için bir an önce hükümet kurulmalı ve güvenlik tedbirleri artırılmalıdır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti