Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Demirspor olarak istişareye açığız”

“Demirspor olarak istişareye açığız”

TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, Demirspor yönetim kadrosu ile temaslara başladı. Bölge Müdürü Demirspor Heyeti olarak Demiryol-iş Sendikası Başkanı Ali Aydın, TCDD Taşımacılık A.Ş. Bölge Müdürü Murat Durkan, Teknik Hizmetler Müdürü Burhan Sait Çiftçi ve Demirspor Teknik Hocası Agah Bıyıkoğlu ile Afyonkarahisar Spor Lisesine ziyaret gerçekleştirdi

 

Ziyarette Okul Müdürü Yalçın Balkan’a Demirspor Kulübü’nün vizyonu ve sportif faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Okul Müdürü Yalçın Balkan’dan Spor Lisesi hakkında bilgi alan Sivri, karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.
Spor Lisesi’nin Afyonkarahisar için büyük bir kazanım olduğunu ifade eden Sivri, okulun kamuoyunda fazla bilinmediğini, okulun fiziki şartlarının çok güzel olduğunu, Demirspor olarak katkı sağlayabileceği konularda her zaman istişareye açık olduklarını, okulun Afyonkarahisar da gençlerin spora eğilimini artıracağını ve başarılı sporcular yetiştirileceği inancında olduğunu vurguladı.
Tecrübeli Teknik Adam Agah Bıyıkoğlu; “İlimizin sporuna önemli katkılar sağlayan ve ilerde de daha da fonksiyonel bir spor kurumu olacağına inandığımız Afyonkarahisar Spor Lisesi’nin konumu bizler çok memnun etti. Ayrıca Edebiyat Fakültesi’nde beden eğitimi derslerine girdiğim Sayın Yalçın Balkan’ı da bu seçkin kurumun müdürü olarak görmek de benim içi ayrı bir güzellik oldu.” dedi.