Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demirspor’dan Tortop’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Demirspor'dan Tortop'a ziyaret

Afyonkarahisar Demirspor Kulübü Başkanı Av. Serkan Çınar, Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu ve Afyonkarahisar Demiryol-İş Şube Başkanı Muharrem Uslu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop’u makamında ziyaret etti

Afyonkarahisar Demirspor Kulübü Başkanı Av. Serkan Çınar, Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu ve Afyonkarahisar Demiryol-İş Şube Başkanı Muharrem Uslu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Yunus Tortop’u makamında ziyaret etti.
Tortop’a Demirspor hakkında bilgi veren Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu, “1942 yılında kurulan ve Türkiye’nin en köklü ve güzide spor kulüplerinden biri olan Afyonkarahisar Demirspor, Afyonkarahisar’daki çeşitli spor faaliyetlerine katılarak gençlerin ruhsal, bedensel ve sosyal-kültürel yönlerden gelişme değişmelerine önemli katkılar yapmanın yanı sıra sporculara istihdam yaratmış bir spor kulübüdür.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Tortop 2015-2016 futbol sezonunda da katıldığı her branşta centilmenlik ve sportmenlik ruhu ile mücadele edeceğine inandığı Demirspor’a başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)