Demokratlar Konfederasyonu'ndan MHP'ye Ziyaret
Demokratlar Konfederasyonu Genel Başkanı Fatih Kavaloğlu, Genel Başkan Vekili Hüseyin Tutkun ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Emel Uslu Atik, konfederasyon yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Erkan Akçay'ı ziyaret etti.
Ziyarette, Demokratlar Konfederasyonu'nun "Terörsüz Türkiye”" sürecine ilişkin hassasiyetleri ve katkı sunabilecekleri alanlar gündeme getirildi. MHP Grup Başkanvekili Akçay ise iç cephe güçlendirme politikasının detaylarını paylaştı.
Genel Başkan Vekili hemşehrimiz Hüseyin Tutkun, 1960 darbesi sonrası mağdur olan ailelerin yaşadığı sıkıntıları ve iade-i itibar sürecindeki eksiklikleri dile getirdi. Tutkun, özellikle dönemde mağduriyet yaşayan 280 ailenin yaşadıkları sıkıntılar ve Menderes, Polatkan, Zorlu ailelerinin durumunu aktardı.
Görüşmenin sonunda, Demokratlar Konfederasyonu ile MHP arasında ülkenin önemli meseleleri konusunda iletişimin sürdürülmesi kararı alındı.
Bakmadan Geçme

