Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demokratlar Trabzon’da toplanacak – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Demokratlar Trabzon'da toplanacak

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Başkanlık Divanı üyeleri bugün “Demokrat Parti Trabzon İl Divanı” toplantısına katılacak

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı hemşehrimiz Gültekin Uysal, “Millete Gidiyoruz” adıyla başlattığı Adım Adım Anadolu gezilerini Adana, Muğla ve Hatay’dan sonra bu hafta sonu Trabzon’la sürdürecek.
Gültekin Uysal ve Başkanlık Divanı Üyeleri, bugün “Demokrat Parti Trabzon İl Divanı” toplantısına katılacak. Bugün İskender Paşa Camii’nde kılınacak öğle namazıyla Namazı’yla başlayacak Trabzon gezisi, Hamamizade Kültür Merkezi’nde yapılacak İl Divanı toplantısıyla devam edecek. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın açış konuşmasını yapacağı İl Divanı Toplantısı, Kaçkar TV’den canlı olarak yayınlanacak. Bugün akşam saat 16.30’da İlçe Başkanlarıyla bir araya gelecek olan Uysal, Trabzon DP İl Başkanlığını ziyaret edecek. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, yarın Trabzon’daki gazetecilerle kahvaltıda buluşacak ve medya mensuplarının sorularını cevaplandıracak. Uysal’ın Trabzon programı akşam saatlerine kadar sürecek. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti