Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deneyimlerini Paylaştılar

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü mezunları tecrübelerini anlattı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Deneyimli hemşireler ile hemşirelik bölümü akademisyen ve öğrencileri mesleğe ilişkin güncel gelişmelerin tartışıldığı Hemşirelik Bölümü Mezunlar Buluşmasında bir araya geldi. Etkinlikte, AFSÜ Şuhut SHMYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Kevser Pamuk, AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde Uzman Hemşire Özlem Ateş ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesinden Uzman Hemşire Nuri Seferoğlu konuştu.

AFSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Mezuniyet Komisyonu tarafından 2023-2024 Akademik Yılı “Mezunlar Buluşması” kapsamında planlanan üçüncü etkinlik, Hemşirelik Bölümü akademisyenleri ve öğrencilerinin katılımıyla Tıp Fakültesi Mavi Salonda yapıldı. Komisyon Başkanı Doç. Dr. Özlem Tuna ve komisyon üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Çelik ile Arş. Gör. Esra Pınarkaya Özpınar’ın katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte hepsi SBF mezunu olan konuşmacılar lisans dönemi anılarından iş hayatına uzanan mesleki fırsatlar, zorluklar ve deneyimlerini aktardı.

Deneyimlerini Paylaştılar

Konuşmacıların kendilerini hemşirelik alanına yönelten etkenler üzerinde de durduğu etkinlik, soru-cevap ve mülakat canlandırması ile devam ederek konuklara teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.