Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Deprem Gerçeğine Karşı Her An Hazır Olmalıyız”

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, AK Parti hükümetinin sorunların çözümü noktasında yetersiz kaldığını, depremin Türkiye gerçeği olduğunu bu nedenle her an bir sonraki depreme hazır olarak yaşamanın zorunlu olduğunu belirtti.

CHP İl Başkanı Faruk

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin birinci yıldönümünde depremde hayatını kaybedenlere rahmet geride kalanlara sabır diledi.

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, İslam Âlemi’nin Miraç Kandilini tebrik ederek kandilin hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Erhan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depreminin üzerinden koskoca bir yıl geçti. Yaralarımız ve acılarımız hala taze duruyor. Deprem mağduru vatandaşımızın yaraları sarılamıyor, hak ettikleri standartlarda yaşama kavuşturulamıyor. Hükümet maalesef sorunların çözümü noktasında yetersiz kalıyor. Deprem bu ülkenin bir gerçeğidir. Bu gerçeği kabul ederek her an bir sonraki depreme hazır olarak yaşamalıyız. Yitirdiğimiz canları rahmetle anıyorum. Geride kalanlara Allah’tan sabırlar diliyorum. Tüm İslam Âlemi’nin Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum. Böyle büyük acıları tekrar yaşamamayı, bu güzel gecenin ülkemize ve milletimize esenlikler getirmesini temenni ediyorum.”